Viop %15 karla kapattım. Temmuzdan beri long / short çift yönlü oynuyorum ondan önce koronada shorttan ciddi karım vardı, onu saymıyorum çünkü hedge amaçlı sadece short girerdim. Çift yöne başlayınca İlk 2.5 ay parayı %40 zarar ettirdim

sonraki 4 ayda ikiye katladım. Son rallide 1500 üstü genelde short flat denememiş olsaydım ciddi kar olacakmış, ona rağmen short flatten de hasbelkader bir şekilde bisküviyi yemeden çıkmışız.
Manuel işleme inşallah artık son, sadece psikolojiyi öğrenmek ve viop dan para kazanılır mı görmek için girdim, inanılmaz stresli yıpratıcı. Otomatize edemiyorsan benim için viop zaman kaybı. Burada yazan çoğu kişi de sallıyor veya pozsuz yazıyor veya manipule etmeye çalışıyor ama çok iyi traderlar da var belli oluyor zaten.
Bu arada 100 kontrat, 3 - 4 kaldıraç oynadım onda da 5 e böldüm %100 poza çok çok nadir girdim. Bi terste kalırsan paran 2 saatte uçar gider burada Manuel işlem yapıp da para kazanan harbi varsa helal olsun, bence çok çok zor ve gerçekten başarılı/ disiplinli insan işi. Bir de tek işin bu olması %100 lazım.
Zirvede long goygoyu dipte short goygoyu bitmez bunu yapanlar da bana göre görev alıp geliyor buraya o da belli oluyor dikkatli okursanız!
2021 artık okuyucu olarak daha çok takılacağım, emegi geçenlere teşekkürler, herkese iyi seneler!
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri