Sayfa 395/996 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ticari dinlemekten kasıt büyük sanayi casusluğu, devlet ihaleleri vs.
    Cambridg analytica vakası vardı sanırım. O konular daha kompleks konular. Mesela yaptığınız aramaları reklam amaçlı takip eden google bunlardan farklı anlam çıkarıyor mu bilemeyiz.
    Ama en basit ve en çok zarar verebilecek husus sosyal medyada sahte hesap oluşturmak. Bu neden sosyal medyada illa paylaşım yapacaksanız. Grupları dar tutmanız. Kişisel bilgileri fazla paylaşmamanız. Mümkünse yüzünüzü direk gösteren vesikalık tarzı foto yerine ziyade internette boydan çekilmiş foto kullanmanız.
    Birde şu anda googleda kendinizi aratın bakalım hangi bilgilerinize interneten ulaşılabiliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ticari dinleme derken biz vatandaslari göz önüne almistim. Sizin dediginiz anlamda cok ciddi bir sorun mutlaka.

Sosyal medyada hesabim yok (Bir is baglantisi ortami haric. Orada da artik 7-8 senedir aktif degilim). Bu forum disinda toplamda 3-5 foruma üye olmusumdur ama, sadece burada aktif yazarim. Üye oldugum bazi forumlar yok artik.

Agustos ayina kadar tuslu telefon kullaniyordum. Ne olur, ne olmaz, pandemi yüzünden mecbur kalabilirim veya ev disinda internet lazim olabilir düsüncesiyle akilli telefon (akil gidince telafi etmek zorunda kaldik artik) aldim.

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    kulaktan dolma bilgilerle yazmayın sn sadecegrafik.. nsa in zamanında(2013) herkesi dinlediği bal gibi çıkmıştı ortaya.. edward snowden isimli nsa de çalışan amerikalı bir arkadaş bunu deşifre etti.. belgeseli de filmi de çekildi. izleyin isterseniz. ikisi de güzel. ama belgeselini tavsiye ederim. "snowden". gerçek görüntülerle yapılan.. kurgu film olanı "citizenfour". oliver stone çekti.

bu da wikipedia sayfası..
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden
    O iste bi mantik hatasi var bence
    Herkezin bildigi biseyi desifre etti
    Ne yani onu koyde cobana sor o da biliyodu yillar evveli
    Ucakla moskovadan aktarma yaparken mutlu mesut hayatina devam etti vs yersen cok sacma otesi
    Wikileaks in julyen asanj i ise tamam o ciddi biseydi de snowden ne be ya
    Esas Arap korfezinde gorevli lavuk vardi sonradan kadin oldu dudley manningten rachel manninge donustu bi anda vogue dergisine seksapelli pozlar Verdi hatta ama adama sen mal gibi yediyuzbin belge zimmetlersen o da verir tabi hiyarcoluk onu zimmetliyende git kendini tutukla amq

3. Bu gecelik kafi
    Mason arkidesler kendini desifre etmedi ama olsun
    Ona da saygimiz sonsuz tabi
    Sadecegraf abiyi seviyom
    Bugunluk eglence icin golluk paslar atti
    Sag ol var ol
    El vivo sadecegraf abi el vivo
    Iyi geceler

Nereden geldiniz masonlara yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Trolsuzluk bu başlığı bitirecek, acilen trol lâzım bize.

O benlen muhatap olma, öbürü bana bulaşma, nolyonuz yahu evde oturmak kafanıza mı vurdu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    O iste bi mantik hatasi var bence
    Herkezin bildigi biseyi desifre etti
    Ne yani onu koyde cobana sor o da biliyodu yillar evveli
    Ucakla moskovadan aktarma yaparken mutlu mesut hayatina devam etti vs yersen cok sacma otesi
    Wikileaks in julyen asanj i ise tamam o ciddi biseydi de snowden ne be ya
    Esas Arap korfezinde gorevli lavuk vardi sonradan kadin oldu dudley manningten rachel manninge donustu bi anda vogue dergisine seksapelli pozlar Verdi hatta ama adama sen mal gibi yediyuzbin belge zimmetlersen o da verir tabi hiyarcoluk onu zimmetliyende git kendini tutukla amq
    sorun da orada zaten.
    sorsan herkes adı gibi biliyor.. çoban bile farkında büyük oyunun.. ama bunu kanıtlayan ortaya koyan yok. kahveden sallıyor herkes. arkadaş hayatını ortaya koyup bunu kanıtlamış. zor tabi anlamak.

Ekşide kuraklık başlığı var, biraz okudum.

Normalde kasımda, hadi bilemedim aralıkta az veya çok mutlaka kar yağan memleketimde, 2 aydır sadece 3 kere hafif yağmur geçişi oldu.

Coronadan sonra, kuraklıktan da tutmasak bari.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ekşide kuraklık başlığı var, biraz okudum.

Normalde kasımda, hadi bilemedim aralıkta az veya çok mutlaka kar yağan memleketimde, 2 aydır sadece 3 kere hafif yağmur geçişi oldu.

Coronadan sonra, kuraklıktan da tutmasak bari.

bu konuda çok olumsuz düşünüyorum.
    bu yaz bu ülke benim şimdiye kadar anımsadığım en büyük kuraklığı yaşayacak hissine kapılıyorum
    büyükşehirler ile ege bölgesi ile i. anadoluda bir çok şehir perişan olacak.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 395/996 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •