Sayfa 515/1001 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hala aşının çözüm olacağına inanan var mı merak ediyorum..
    2021 de sert kar realizasyonunun aşıdaki bazı olumsuz haberler ile başlayacağını düşünüyorum.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    neden şorttum...................

viop endeks 1560 iken bazı tahtaları satıp bazılarını yükseltmeleri bende para bu kadar düşüncesi.......1560 üstü geri dönüşleri

thy nin 13 10 a garanın 10 30 a gelip geri dönüşleri....

dowun 130 üstü geri dönüşleri
    dax'ın ve ftse 'nin geride kalmaları..

cons bayımın şort oluşu ki ikinci kez yanıldığığını gördüm.... 100 de iki...

faiz yükselirse millet hisseler satar faize geçer düşüncesi......vs. vs.

siz haklı çıktınınz .....tebrik ederim ama ..karşınızdaki kişi düşman gibi davranmanız hiç hoş olmadı...

syn abka, sindoma ve sizin bu davranışınız daha naif olsa farklı olurdu....

150 bin zararla kol kestim...şükür zararım azaldı ama ... sizlerden beklentim karşınıdaki kişiyi düşman olarak görmemeniz...

syn. sindomadada var bu ben her şeyi bilirim tavrı.. yapmayınız lütfen.... syn consensus... pozunu net olarak yazıyor... siz yazamazsınız...........

o nedenle syn consensus zararda etse benim gözümde 1 numara olacak.........keşke daha güzel sohbet ortamı oluştursanızda bizlerde size... efsaneler gözüyle baksak...........

daha ayrıntılı yazacak çok şey varda özet geçtim....çok fazla konuyu uzatmaya gerek yok bence...

syn. koç' u hiç benimsemedim......nedeni bence aracı kurum elamanı.....bir kişinin bu kadar terse düşüp; hakaret yemesi ben gidiyorum bir daha yazmayacağım deyip deyip gelmesi.... özel olarak görevlendirilmiş algısı var...
    bedo önce yancılık yapmadan önce tanımadığın bilmediğin kişilere bu kadar uzun boylu yorumlar yapma .
    Ben tanıyormusun veya hiç muhabbetimiz , bilgi alışverişimiz oldumu YOK .
    Peki bilmişlik yaptığımı iddia etmişin o bilmişlik değil senin göremediğin BİLGİLİK dir.
    Ha onu enine boyuna açarız da siz ve sizin gibiler ne kadar anlar.Yazmışınız ya Kavurmacı yazar diye ne yazıyor sallıyorum 1000 den short açtım demesi ile açmışmı oluyor, stoploss suz şuanda gömük zaten bu bir 2. si Çoktan beri yapmadığım birşeyi geçen hafta cumadan beri burada yazarak yaptım iki tahta eregl ve garanti ben teknik analizle uğraşırım , graf okumaya çalışırım geçen cumadan beri ne söylemişik ne olmuş daha 110.00 de deki endeks 124-144 hedef en son verdiğim formasyon hedefli 161 den bahsetmiyorum b yüzden birilerine sallamadan ne yazmış çizmiş yorumlamış bak öyle şuradan short kavurduk la olmaz bu işler.
    Hadi kolay gelsin.

3. normal grip aşısının hiçbir faydası yok diyen doktor ve eczacılar var, basbas bağırıyorlar..ama dinleyen kim..

4. cumhurbaşkanı diyoruz..normal biri değil..mutlaka işin iç yüzünü bilen insan..dünya eski dünya olmayacak diyordu, daha mart ayında..ama bazıları aşı geldi diye kutlama yapıyor.piyasa aşıyı değil, teşviği fiyatladı..daha doğrusu teşvik, aşıyı kullanarak borsayı fiyatladı..aşı yalanıyla ekonomilerin kapanmamasını sağladılar..amaç teşviğin borsaları şişirmesiydi..aşı yalanına muhtaçlardı çünkü..

5. Önümüzdeki yıllarda dünyada insanların fakirleştirileceği ve mevcut sahip oldukları lükslere artık çok daha zor ulaşabileceğini düşünüyorum. Aşının da umarım yanılırım ama tam bir çözüm olamayacağını ve bunun kabulü ile ekonomilerin çok sıkıntılı bir sürece geleceğini düşünüyorum. Ben çok umutlu değilim.
    İnşallah yanılıyorumdur.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. AŞI + TEŞVİK oyundan bu şeytani planının aşı ayağını çekerseniz şeytani oyun bozulur..
    piyasa oyuncuları bunu bal gibi biliyor.bilmeyen diğer zavallı insanlar..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bedo önce yancılık yapmadan önce tanımadığın bilmediğin kişilere bu kadar uzun boylu yorumlar yapma .
    Ben tanıyormusun veya hiç muhabbetimiz , bilgi alışverişimiz oldumu YOK .
    Peki bilmişlik yaptığımı iddia etmişin o bilmişlik değil senin göremediğin BİLGİLİK dir.
    Ha onu enine boyuna açarız da siz ve sizin gibiler ne kadar anlar.Yazmışınız ya Kavurmacı yazar diye ne yazıyor sallıyorum 1000 den short açtım demesi ile açmışmı oluyor, stoploss suz şuanda gömük zaten bu bir 2. si Çoktan beri yapmadığım birşeyi geçen hafta cumadan beri burada yazarak yaptım iki tahta eregl ve garanti ben teknik analizle uğraşırım , graf okumaya çalışırım geçen cumadan beri ne söylemişik ne olmuş daha 110.00 de deki endeks 124-144 hedef en son verdiğim formasyon hedefli 161 den bahsetmiyorum b yüzden birilerine sallamadan ne yazmış çizmiş yorumlamış bak öyle şuradan short kavurduk la olmaz bu işler.
    Hadi kolay gelsin.
    işte olay bu yazım tarzınızda... yiğidi öldür hakkını ver derler.....seni ne kadar tanıyorum öylemi ... bu mesajdan önce sizin isminizi yazarak bir msj. yazdım.....

8.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    herkese iyi yıllar.... syn. SİNDOMA53 garanti ve ereğli ile yakından ilgilendiğini biliyorum....... garanla ilgili çalışman var mı ?

ben haftanın ilk işlem gününde garan ,ak ve işc nin olumlu olacağını düşünüyorum.... belkide pozumdan dolayı.....yalnız karanlık oda muhabbeti kafamı karıştırmadı değil....ne oldu ne bitti anlamadım...
    o zaman ben sizin yancınızım .... buyur.....

Sayfa 515/1001 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •