Covid aşısı için mı anlamadım SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Covid oldun mu sen..olunca net bir tedavinin olmadığını sadece bünye ye baktığını anlayacaksın..
Ben aşı ile konuşurken tümden bahsediyorum..covid ile ılgili tüm aşılardanSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşim oldu 14 gğn öokuk çocuk evde hapis kaldık. Ben baktım eşime sen oldunda mı saçma sapan yorumlar yapıyon. Şu aşı olmayana kız vermeyin diyen pgof modunda yazılar yazıyon. Ben tansiyon şeker ve kalp hastasıyım. Vücuduma ne oldupunu bilmediğim bir firmanın çin virüsünü enjekte edemem. Bekkemeyi tetcih ederim. Olmak isteyenede engel olmam. Olmak isteyen olur. Kimseye ol yada olma demem ama ne kendime ne anneme nede rşçeşme şu anda bu aşıyı yaptırmayacağım.
bir halt olacağı yok.
Covid birimindeyim şuan asıl su uslubuna dikkat et..
Aynı görüşte ol ya da olma..ama yaptır yaptırma umurumda değil..ama onca hastalığı yaşayan insanları enayi yerine koyan yorumlar atan adamı savunmayın bana..
Eşine sor bakalim covid olamadan evvel aşı çıksa olurmuymusSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri