300 kadar doğal seleksiyon mutasyona uğradı zaten birilerinin salmasına gerek yok. Ayrıca lab da üretilmedi çünkü milattan önce 3500 lerde bile var atası.
300 kadar doğal seleksiyon mutasyona uğradı zaten birilerinin salmasına gerek yok. Ayrıca lab da üretilmedi çünkü milattan önce 3500 lerde bile var atası.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sen herhengi bir covid aşısı olma kardeşim..chip var içinde..
Ciddi diyorum olma...
Hastalığı geçirdiğinde hastalığı geçirmiş olan bir insanın kanına muhtaç olduğunda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..dineceksin bill gates bana chip te taksa razıyım..olay budur...
Ama sen olma..
O hastalık kesinlikle labta üretilmedi..
Hakaret etme..aids te ilk çıktığında aynı lab dediler aidsten ölende cok..
Hadi kardeşim yoluna ..kan arayacak olursan da haner ver insanlık namına yardımcı olurum...
Çin aşısı insan kanından türetildi..çoğu aşı öyle..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim eski süregiden başlıklardan
bir sonraki.
borsa index yorumları ve makroekonomik gelişmeler 4
artık kaç olduysa.
Ayrıca mutasyonu kabul eden bence dinden çıkar çünkü türlerin zaman içinde değişmesi dinen kabul edilmez.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Aşı olup olmama konusunda hiç bir alt yapisi olmayan seyler yazmayın , bu ciddi bir konu ve doktor değilsiniz , yok illa yazalım diyorsanız özelden yazışın .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri