Sayfa 75/1009 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Benim yaptığım bir kaç görüşmede yapı kredi 1500 tl. veriyor. Ama tüm ısrarıma rağmen eft- havale ücretinden vazgeçmediler. Her ay en az 4-6 arası eft yaptığım düşünülürse 36 x 5 desek = 180 eft yapar. Ortalama eft başına 2,5 lira alsalar 450 tl. eder. Ne anladım bu işten. Şu anda zaten 1200 alıyorum. eft - havale sınırsız bedava. Üstüne de fatura ödeme, aylık harcama sözü ek kart vb. işlerden en az 500 tl. almışımdır.

2. aranızda bileşik faiz formülünü bilen var mı beyler?

Diğer taraftan 1 yıllık mevduatı basit faizle bağladığımda bileşiğe göre 50 bin tl zararda oluyorum. Bileşik faizle bağlamak mümkün olur mu acaba ya da nasıl bir formül bulmalıyız.

İto: perakande fiyatları Aralık 1.36 yıllık 14.40.
    Tuik aylık 1.16 yıllık 14.45 tahminim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Benim yaptığım bir kaç görüşmede yapı kredi 1500 tl. veriyor. Ama tüm ısrarıma rağmen eft- havale ücretinden vazgeçmediler. Her ay en az 4-6 arası eft yaptığım düşünülürse 36 x 5 desek = 180 eft yapar. Ortalama eft başına 2,5 lira alsalar 450 tl. eder. Ne anladım bu işten. Şu anda zaten 1200 alıyorum. eft - havale sınırsız bedava. Üstüne de fatura ödeme, aylık harcama sözü ek kart vb. işlerden en az 500 tl. almışımdır.
    YKB kendini opturmez..

Isbank ayda 3 taneye kadar eft ucretsiz veriyor..

Sonra da 1.5 TL ama hangi miktara kadar bilmiyorum cunku orada pek para tutmuyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Emekliye eft ucreti yok ykb da.

6.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    aranızda bileşik faiz formülünü bilen var mı beyler?

Diğer taraftan 1 yıllık mevduatı basit faizle bağladığımda bileşiğe göre 50 bin tl zararda oluyorum. Bileşik faizle bağlamak mümkün olur mu acaba ya da nasıl bir formül bulmalıyız.
    komando sen bankaları kandıran adamdın, ucuza alıp pahalıya satandın.

nası bilmezsin bileşik faiz formülünü..

ytd.

syg,

Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    1. si dolar başlığında dövizin 5 liraya düşeceğini yazmadım hiç bir zaman ıspatla forum üyeliğimi kapatayım.
    2. 2018 de %22 ile bağladığım 1 yıllık mevduat karşılığında %0.79 ile ev aldım bu da kapak olsun.
    3. Ben bu sene yine %20 ve üzeri 2 yıl mevduata koyup yine aynı bankadan %10-12 ile kredi çekip sana resim atarım

demem o ki sadece bankalar değil eksik akıllı başkaları da var
    diyom ya yakında kokun çıkacak mevduat topiğinde bile biririyle çelişen mesajlarını peş peşe görüyorum
    kimin kaçıncı nikisin kimin nesisin yakında yakayı ele verirsin
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    komando sen bankaları kandıran adamdın, ucuza alıp pahalıya satandın.

nası bilmezsin bileşik faiz formülünü..

ytd.

syg,
    dediğim gibi geriye doğru mesajlarını okuyun 10 tane iririyle çelişen yazısını bulursun
    sadece i önceki nikini tespit etmeye çalışıyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 75/1009 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •