Aha haaa😂Amigo küçük bi espri yapayım dedim.Sohbet olsun işte😊Ama Başkan trump 15 günü kaldı.Ne olabilir 15 günde bulamadım şu ana kadar bişey..Rahmetli Kemal Sunalı'ın minübüste yarış oynarken konsantre olduğu an aklıma geldi☺iyi düşünmek lazım bu gece..YTD
bu ekomomistin kapağında bir nükleer simge vardı.
bidenin kafasının üstündeydi sanırsam.
bu trup gider ayak nükleer bir manyaklık yapacak ve bidenein başına mı saracak durumu?
çünküm veriler amerikayla alakalı bişiyden bahsediyor gibi.
sidoma yurtdışı renkler güzel ama bizim geceler siyah beyaz.
grafiklerini benim topağa atabilirsin.
zati benden başka kimse yazmıyor, muhtemelen okumuyor da. asdas.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
fiyat trend üstüne geri çıktı.göstergede ise halen trend altı işlem var.gösterge 54 üstüne çıkmalı ki negatif uyumsuzluğun fiyatlanma riski şimdilik ortadan kalksın.aksi durum bir boğa tuzağı ihtimalini düşündürür.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...c1075e0825.png
Sayın amigo;teknik bilgim çok az..Ama görebildiğim brent petrol ile dxy terso terso😊Dxy hareketlenirse ne olur?Brent düşerse ne olur?Eğer grafikten teknikten anlıyorsan burayı çiki çiki baba eşliğinde analiz etmek lazım.Ondan sonra al karayı bul paroyu😂YTD
Bu kafa mı reform yapacak, iktidara gelinceye kadar YÖK e çok saydırdılar, şimdi en büyük YÖK çü oldular. Üniversite kendi rektörünü seçemiyor mu da, memur gibi rektör atıyorsun..sana mı kalmış, sanki vali, kaymakam atıyorsun!!!
Zamanında YÖK baş örtülü öğrencilere zulüm yaparken, bu Boğaziçi öğrencileri, hocaları, rektörü o kız öğrencilerine sahip çıktı, yakından biliyorum, çünkü 97-2000 arasında ben de o okuldaydım ..biz de bulunduk o mücadele içinde...28 Şubat süreci, iyi bilir ınanc somuruculeri o donemi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri