Sayfa 576/1001 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. bu bir gösterge olsa sadece bu ikisini aşağıda bırakıp bist100 ü 200 yaparlar..
    ülkeye giren yabancı yatırımcı denen tefeci faizcilerin parası yetmiyor bunları kaldırmayı..
    ziraat bankası da var mesela..ama bankanın sonu ne olur meçhul..
    yaptırımdan sonra iflas ettik derse ne olacak..ucuzduk batmamalıydık mı diyecekler..

Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Vakıfbank, Sahol... var daha dolu...

2. şu astrologlar, burç yorumcularına denk geldim dünden..ağız birliği yapmışlar gibi ocak-şubat-mart ayları borsalarda deprem olacak diyorlar..hatta nokta atışı yapıyorlar gün gün veriyordu..
    haa bunu uzaya bakarak mı görüyorlar yoksa teknik mi bakıyorlar bilemedim..
    hatta uzaya bakarak mutasyonları öngördü adamlar..
    belki bu mutasyon virüsleri bu sefer gençleri hedef alacak diyor biri..
    bizim astrologlar ekonomistlerden çok daha ilerdeler..

3. 5 yıllık cds tabanı görmüş olabilir..
    çünkü göstergelerde hem uyumsuzluk var hem de tabandan dönüşler apaçık ortada..
    tıpkı öncekiler gibi..
    tıpkı borsanın zirvesinden döndüğü zamanlar gibi..
    CDS deki bu yataydaki taban oluşumu yaklaşık 1 ay sürmüş, tatiller dahil..

4. cds lere haftalık, aylık bakıldığında çok daha ilginç durum var..eğer şuan buralarda taban oluşumu yapar da tekrar yukarı trend başlarsa aynı öncekiler gibi yani, bu sefer eski zirvelerin geçmesi beklenebilir..yükselen tepeler yani..

5. 7,47 altında çöp dedim 7,34 tepkisini gene mükemmel vermiş. bakalım bu ivme ile yerleşecek mi..!!

yıkıllmadık hayattayız herşeye rağmen ..!!!

6. dow 30141 benim sistem desteğinden gene döndü bakalım bu desteğe dahip çıkabilecek mi..!!!

bakalım aynı senaryo da mı ilerleyecek bana biraz indikatör soğutma adımları gibi geliyor...
    izleyelim görelim..!!

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    borsalar gelecek krizi fiyatlıyor..nasıl yani demeyin..her kriz öncesinde borsalar şişer..
    ve patronlar krizi öngörüp malı tepeye dayayıp tepede mal satarlar..
    başka hiçbir mantıklı açıklaması yok..aynı 2001 gibi aynı 2008 gibi..
    çünkü bunun öncesinde aynı 2000 zirvesi gibi, aynı 2007 zirvesi gibi hareketler yapıldı..
    Krizin içindeyiz zaten. Geçmiş piyasa hareketleriyle bugünü kıyaslamıyorum çünkü Fed, Ecb ve diğerleri sinirsiz para bastilar. Bugün vs geçmiş kıyaslaması yaparken bu "acı" gerçeği gözardı etmiyorum. Bugün küçük bir düzeltme görebiliriz ve bu forumda algı operasyonları devam eder.. forumu okuyup da işlem yapanlar gene kaybederler...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 576/1001 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •