Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

SHORT MEVSİMİ, mihenk taşıdır.
    dost vermiş olduğun bilgileri alıntılayıp ARŞİV'ime astım
    teşekkür ederim

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    çok şiddetli bir alım gelmesi lazım.
    yoksa herkeş satar, pala da altında kalır. bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Evet o konuda katılıyorum, ansızın löp löp düşüş olucak ama ne zaman olur bu bilmiyoruz.
    Caho okursa şimdi şort algısı yapıyor der
    Hamdım Piştim Yandım

4. iş bank sert direnci önünde eğer bunu atlarsa haşırt diye bir ses gelir...!!!
    tam karar aşamasında iki yönlü de getireceği puan eşit..!!
    ,peki ne yapmalı...sayın gund doğru diyor alsan alınmaz satsan satılmaz sadece kısa da yön emaresine bakılmalı..!!
    artık işler kısalarda bitiyor işbankasında..!!

bu da en usturuplu en mülayim çıkanı..!!!
    gerçek formasyon hedefine yaklaştırmadılar bile..!! küçük garan..!!

benim sistemde formasyon major ilk hedefi 7,4 den sonra 10,58 di..!! peki ya şimdi..!!

sarı alan demek vakıfta haftalık dük kesişimi ve geriden gelen gann karesi üst dönüş alanı ..özetle burada daha oyalanırsa olumlu düşünmek lazım ama şu seanlık işlemlere ve bar okumalara bakınca da resmen bir kararsızlık görüntüsü var...bu sarı alan geçilmeden vak ana düşüş trendinden çıktı denemez..!!!

xbankta da çok sert direnç demiştik bir kere denedi saldı ve gitti formasyon hedefine gidecek diye bir kaide yok ama genel anlamda bankalara bakılınca bu kırılan direncin hakkını vermek zorundalar..
    şuan için hedefine formasyon varmış sayabileceğim sadece garan var..

5. Bu isyatırım havacılar baskılamaya takmış kafayı bugün. Eskiden A1 her yeri maf ederdi, sanki son zamanlara isyatırım her yeri maf ediyor.
    Hangi kağıda baksam isyatırım en çok satan tarafta.

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

bozgurt dayu slm ben zabah açılışta revese long oldum habarın olsun sona neden patınaj yapıo pıyasa deme

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet o konuda katılıyorum, ansızın löp löp düşüş olucak ama ne zaman olur bu bilmiyoruz.
    Caho okursa şimdi şort algısı yapıyor der
    onu yakalayamacağız sayın bozkurt..!!hani iddia misali aynı maça sürekli jeton atan tek kolan sayısal loto oynayanlar hariç...!!!,
    denk gelirse kazanacaklar..!!

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    xbankta da çok sert direnç demiştik ..
    forumdaş hani konuşulurdu yükseliş yatırım ortaklarının yükselişiyle son bulur bu durum değişti mi siz ce?

Sayfa 589/1001 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •