Bu orandaki halka açıklıkla çok yüksek işlem hacimleri yapıyor. Kim kime veriyor, kim kimden alıyor belli değil. Dediğiniz gibi patronun elindeki mal azalıyor mu artıyor mu? Çok önemli. Kağıt, dansöz gibi kıvırtıyor. Resti görebilene de, artık yeter deyip satabilene de helal olsun, demek lazım bu vakitten sonra.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusluda tatar tek basina 33 bin lot aldiginj paylasmis. Yuru be tatar kim tutar seni. Tek basina savunuyosun hisseyi..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Merhaba Paydaşlar
Ben bu yorumu çok mantıklı buluyor ve bu sebeple halen kağıtta bekliyorum. Kağıt ederini buldumu? Bence hayır. Fakat yıllardır oynanan oyun çok mide bulandırdı. Şahsi düşüncem patronun elinde yeteri kadar nakit MUTLU satışından dolayı var. İstedigi kadar mal toplayabildiyse bu saatten sonra kalan icinde 2-3 kat ederine kalanları almaktan cekinmeyebilir. Telegram grubunda gördüğüm kadarıyla bir çok ky kağıda girmis durumda. Yeni girenlerde bizim gibi uzun zamandır beklemiyorlar. Onlarda sabır şimdilik çok. Bu sebeple dahada aşağı çekerek toplama düşüncesine girerse daha çok mal kaybedecek ve yerine koymak uzun zaman alacaktır. Bu saatten sonrada patronun hiçbir ticareti faaliyeti olmayan bir şirket için yönetim kurulunu toplamak, ofis kirasi ödemek, eleman çalıştırmak, her bilanço döneminde bilanço hazirlatmak, arsa degerlemesi yaptırmak, spk ya her defasında bildirim yapmak vb. İşler için vakit ve para harcayacagini düşünmüyorum. (Bu parayı kağıdı istenilen fiyata çıkarmaya harcasa zaten istediğini alır). Ayni zamanda imar çıktıktan sonrada yıllardır olduğu gibi hiçbir ticari faaliyet yapmamasina da bence spk müsaade etmeyecektir (Kağıt borsaya girdiğinden beri bu mazarete sığınaraktan hiçbir şey yapmıyor). Yakın zamanda da gördüğünüz üzere burada yıllardır yatırımcı olarak bekleyen birçok arkadaş bu fiyatlarin bile aşağısından birer birer hisse ile vedalaştı. Bundan sonrada bizim gibi uzun zamandır bekleyen veya yeni giren ky daki kalan malları almak için bir miktar (patron icin fazla bir meblağ degil) fedakarlik yapmak durumundadır. Aksi halde süreç gereginden fazla uzayacak ve kendiside mağdur olacaktır. Kisisel olarak fiyatlari bir miktar daha yukarı sürmesi bendeki malları almaya yetecektir. Aksi halde nasıl bu kadar beklediysek yeni yatirimcilarimizla birlikte bekmeye de devam ederiz. Her zaman ölücü olmamak lazim. Bazen kesenin ağzını açmak da iyidirkalın sağlıcakla.
Ben kendi çapımda küçük bir yatırımcıyım. Yazdıklarım beni bağlar. Dikkate almayın.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri