Sayfa 618/1001 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. onu bunu boş verin bist100 1482 rakamı üstünde kapattı ...
    yarın büyük ihtimalle vadeli stop olur 1663 te.!!bakalım izleyelim görelim...
    ulen sistemim ne rakamlar buluyor öyle....
    xu100 son iki bara bakınız ne demek istediğim daha da anlaşılır.!!!
    tüm fenomen östadlar sosyal medya stop olmuş kar realize yapmış tümü bir den ağız birlikteliği yapar gibi ..!!!
    bu da önemli..!!!
    saatlik sata dönse de 4h vurmadan SHORTUN bir gram mantığı yok gene tecrübe ettik.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    uzun zamandır trade sistemler(15-30-60 dak.) al olduğundan flattim..ama bu gün hepsi sat verince mecbur short oldum.bir ara çok iyi kar vardı.tabi dipten 20 puan tepince çok az kaldı..umarım yarın bunu da vermem..

yarın trade sistemler al derse stoplar yeni sat için beklerim...

ama tüm hisselerimi 149x endekste sattım. vakbnk dışında diğerleri fena değil...sonuçta teminat fazlası vobda kalacağına hissede kalsın demiştim..sağlam bir düzeltme olmadıkça hissesiz beklerim.gerekirse yaza kadar beklerim.uzun vadeli ortalamalardan rekor uzaklık varken ben yeni orta vadeli poz.almayayım...giderse yolu açık olsun...(bu ifadeler hisse içindir)

ama vob ! devam tabi ki..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    seni hiç unutmayacağım vakbnk. 40.000 puan yükselen endekse tepki vermedin.

oysaki eskiden fişek gibiydi..en hızlı bankaydı.

4. Geçen yıllarda burada bir arkadaş ücretsiz Action Coin dağıtmıştı, ben de üye olmuştum bir miktar vermişlerdi.

Dün mail gelmiş galiba kapanıyormuş veya devir olacakmış. Gelen maile baktım adam insanlığı kurtaracak bir proje olarak düşünmüş ama başarılı olmamış, başka şeyler düşünecekmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

ben grafiğe baktığımda sadece fiyata bakmak için bakıyorum.. başka hiç bir şey için değil.. hisse trade ediyorsam benzer şirket kıyaslamaları yapıyorum. ve ek olarak endekse göre ne kadar gitmiş ona bakarım..zira vioptayız sonuçta ve sadece endeks 30 hisseleri trade ediyorum.. ama rsi şu kadar olmuş, teknik şunu diyormuş, saatlik al'daymış/sat'taymış bunların hikaye olduğunu son dönem bize bir kez daha gösterdi.gerçek para ile oynayan için bu göstergeler önem sırasında ilk 3-5 te değildir.. para yönetimi + risk yönetimi masada kalabilmenin sırrı.

piyasa yapıcı açısından diğerlerini masadan atmak için eskiden 10 bin puan-15 bin puanlık marjlar ve sonrası bir soluklanma yetiyordu.. artık tüm oyuncular, yani kurumsalların karşısında olanlar, aramızdan artan sayıda kişilerde dahil olmak üzere, oyunda daha fazla kalabilmenin yollarını öğrendiler yıllar içinde.. o nedenle marjlar artık 20-30-40 bin puan gibi soluksuz ve acımasız hareketler.. başka türlü pes ettirmek kolay olmuyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

onu bunu boş verin bist100 1482 rakamı üstünde kapattı ...
    yarın büyük ihtimalle vadeli stop olur 1663 te.!!bakalım izleyelim görelim...
    ulen sistemim ne rakamlar buluyor öyle....
    xu100 son iki bara bakınız ne demek istediğim daha da anlaşılır.!!!
    tüm fenomen östadlar sosyal medya stop olmuş kar realize yapmış tümü bir den ağız birlikteliği yapar gibi ..!!!
    bu da önemli..!!!
    saatlik sata dönse de 4h vurmadan SHORTUN bir gram mantığı yok gene tecrübe ettik.!!
    Ben en fazla 4-5 bin puanlık bir realizasyon beklentisinde iken 6-8 aylık düşüşün başladığını yazmıştı bir arkadaş.
    Aşağıdaki grafikte en alttaki indikatörde yeşil kırmızıyı aşağıya kesmeden böyle bir beklentiye girmek ocak söndürür, aman diyeyim. Çok ciddi bir realizasyon için ise yeşil çizginin birbirine yakın ve paralel turkuaz renkli iki çizgiyi aşağıya kesmesi gerekir ki bundan çok çok uzağız. (Graf Nisan vadeli, günlük)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dün aracı kurumdan emir iletememiştim(dün forumda sorundan bahsetmiştim).magdur olmuştum.incelemişler,sorun sistemden kaynaklanmış...zararımı hesabıma yatırmışlar.hem de iyi para

böyle iyi niyetli aracı kurumlarda varmış.

8. Bugün ilk defa Viopta işlem yaptım
    %2 kar ettim.sizce Ben bu işi çözdümmü
    Yoksa daha çok lahmacunmu yememimiz lazım? Hangisi?

Sayfa 618/1001 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •