Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ortam neden gerildi sabah akaşam teknikçileri küçümsemesinden dolayı bir bok bildiği yok , yazıcağıda olmayınca her zaman aynı şeyleri yapıyor , basmıyor kafası analdık ama basana engel olma ister oku ister okuma sanane
    abi bende agresif sert tavırlar içine giriyordum artık gerek yok...ciddi diyorum bu gğn senin yaptığını tekniğe göre tarafszılığını göremedi ise burası ve çalı arkası ciddi anlamda kördür..vala ben takdir ediyorum inansın inanamasın bu gğn tekniğe uyan kazandı....
    ,rastgele short basıp anlamsız algı yürütüldü kimse bir b*k akzanamadı ama bu gün herkes gördü işte görmeyen de körüdr..
    ne diyeyim..ben bir kaç arkadaışın bu tarz paylaşımlarla örnek olmasını istiyordum oldu ..

2. Hsbc 7.53 stoplu , 7.10 hedefli 7.39 dan kısa demiş...

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hsbc 7.53 stoplu , 7.10 hedefli 7.39 dan kısalmış...
    Hımm. Yukarı gidecek sanırım şey.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Teknik önemli tabii, para da tekniği çizdiği için,
    Akıllı parayı takip için, teknik şart
    teknik; bir borsacı nın pusulasıdır.
    tekniğe inanma tekniksiz de kalma demişler
    Hamdım Piştim Yandım

5. 1663 de ciddi anlamda ısrarım var 1654 de olup poza girdipim gibi...
    net birşey söylemek vadeli de imkansız ama spotta söylerim algı olur gerek yok..sen gene de dikkat et reis bu yıl nasip eder burda kalırsak senin o paranı paladan alacaz..ama fanatik şekilde değil emekle altı dolu olarak ...
    pegasusta neredeyse eriyen ben yıkılmadım aldım paramı ve daha fazlasını...ekgyo da sahip çık..!

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Hsbc 7.53 stoplu , 7.10 hedefli 7.39 dan kısa demiş...
    6,5 hedef veriyorlar sayın zindremed..!!herşey yolunda giderse ama..! faiz oranına da kötünün iyisi diyorlar ama stop seviyesi biraz saçma olmuş gibi bakılınca

7. Siz kavga ededurun PALA akşam seansında bile 1.000 puan geçirdi şortçulara...

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hımm. Yukarı gidecek sanırım şey.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zannetmiyorum Hocam...
    Reform kelimesini çok duyuyoruz ve bunun üzerine para girişi oldu...
    Şu bir gerçek ki bu kezde birşey yapılmazsa bu kez çok daha fazlasıyla ve dönmemek üzere gidilebilir...
    Dolayısıyla bu şansı değerlendirmek isteyeceklerdir...
    Bi̇ri̇nci̇ şart faiz di ve verildi...
    Doların zayıf olduğunu düşünüyorum ama kısalırmısın dersen cesaret edemem...
    Kısalma günü damat gittiği günün ertesi salısında 8.36 ya teptiği zamandı veya geçen hafta 7.70 e...

Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •