Sayfa 510/1200 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

akbnk ykbnk

şimdi diyeceksiniz aselsanla banka camla aselsan karılaştırılırmı.

tamam o zaman yapı ile akbankı karşılaştırayım yada istediğiniz herhangi biri ile.

şu tablo ile bile yapının özkaynağı kadar işlemde olması gerekir yani.

yani 27 milyara 27 milyar. ama hala 19 dan işlem görüyor.

Şimdi geleyim asıl konuya.

mehteri vereceğim konu

bankalar bedavadan işlem görüyor. borsa rakamı 98-97 her neyse 70 binden yüzde 30 çıktık ama hala bedavadan işlem görüyoruz.

veriyom mehteri veriyom gazı ama mesnetlerim var. :D

yani yapının aselsan gibi olması için 100 binden 1 milyon endekse gidip bir 0 atarsak yine 100 bin oluruz :D :D

verdim mehteri. :D :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Yapı her daim gözden kaçtı azıcık sebeplendik fakat ne hikmetse çok ağır

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sn. Sacro #Alcar seans sonu çok ilginç hareketler yaptı takip edebildinizmi?

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    şimdi birazdan mehteri verecem hazırmısınız :D
    Sayin Sacrosanct, Bugun mehteri tersten gosterdiler biraz :D ... Hayirlisi belkliyoruz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdığım mesajlar ve paylaştığım grafikler şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    akbnk ykbnk

şimdi diyeceksiniz aselsanla banka camla aselsan karılaştırılırmı.

tamam o zaman yapı ile akbankı karşılaştırayım yada istediğiniz herhangi biri ile.

şu tablo ile bile yapının özkaynağı kadar işlemde olması gerekir yani.

yani 27 milyara 27 milyar. ama hala 19 dan işlem görüyor.

Şimdi geleyim asıl konuya.

mehteri vereceğim konu

bankalar bedavadan işlem görüyor. borsa rakamı 98-97 her neyse 70 binden yüzde 30 çıktık ama hala bedavadan işlem görüyoruz.

veriyom mehteri veriyom gazı ama mesnetlerim var. :D

yani yapının aselsan gibi olması için 100 binden 1 milyon endekse gidip bir 0 atarsak yine 100 bin oluruz :D :D

verdim mehteri. :D :D
    Hocam bende daha önce kutpo forumunda 78 binlerdeyken f/k oranları 5-6 larda olan isctr, garan, ykbnk gibi bankaların ucuzluğuna dikkat çekmiştim.

Zaman ilerledi ve endeks 98 binlere geldi. Buna karşın bankalarda karlarını arttırmaya devam ettiler ve ykbnk dışında garan, isctr de ucuz kalmaya devam etti.

Bankalara bakarsak endeks hala çok ucuz tabiki.
    Burda benim merak ettiğim soru hep şuydu.
    Herşeyi çok önceden satın alan yabancılar acaba gelecekte banka bilançolarında bir bozulmamı bekliyorlarda bankalara hakettikleri değeri vermiyorlar?

Siz üstadımızın cephesinden bakarsak bankalardaki değerleme gecikmesi neye bağlanabilir?

Ayrıca bende sizin gibi endeks 100 bini geçtikten sonra tek sıfır atılıp dax ve dow jones gibi 10 binli rakamlardan işlem görmesini bekliyorum şahsım adına.
    Ytd

Tüm paylaşımlarınız için kendi adıma tekrar tekrar teşekkür eder, bol kazançlar dilerim.

6. Piyasa değerinde aselsana kafa atacak hisselerde var kent mesela sadeece şeker üretiyor silahla yarışıyor
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

Alıntı Originally Posted by berkten Yazıyı Oku
    Sn. Sacro #Alcar seans sonu çok ilginç hareketler yaptı takip edebildinizmi?
    ben bugün 6 kere alsat yaptım onda :D

56 alıyom 57 veriyom 56 57 56 57 kaç kere yaptı hatırlayamıyom bile.

çok enteresan bir kağıt. heralde çok yükselecek ondan böyle yapıyor. bende bilemedim. :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by livingston Yazıyı Oku
    Sayin Sacrosanct, Bugun mehteri tersten gosterdiler biraz :D ... Hayirlisi belkliyoruz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla üstad bende bir kağıt var. herkese tavsiye ederim.

endeks 70 binden beri hergün yeşil ya.

endeks düşüyor bakıyom kıpkırmızı portföye bakıyom artı. sonra petkime bakıyom.

yani kağıt seçimi çok önemli.

Sayfa 510/1200 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •