Artan

1,41 14.63 17:59
55,00 10 17:59
28,38 10 18:00
267,50 9.99 17:58
123,40 9.98 17:59
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 17:59
43,74 -10 17:59
47,70 -10 17:59
45,36 -10 17:59
12,99 -9.98 17:55
Azalan Hisseler

İşlem

13.211.410.378,08 17:59
10.476.191.529,25 18:00
8.630.205.954,50 18:00
7.925.484.944,68 17:59
7.035.565.722,80 18:00
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by kirliadam Yazıyı Oku
    normalde dolar yatırımcısı değilimdir ama bu kadar düşüşten sonra iştahım kabardı.

rsi'a göz attım, girilmek için uygun seviyeler gibi görünüyor.

eurobond için dolar stoklamayı düşünüyorum, bu seviyeler uygun mudur, görüşleriniz neler acaba?

teşekkürler
    Dolar Endeksi (DX) Investing’daki fiyatı: 89,707 (+0,33%)
    http://tr.investing.com/currencies/u...are_instrument

Bu grafiğe bir bakın, burası yukarı dönmeden, faizde bir değişiklik olmadan yön yukarı gitmez diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dolar Endeksi (DX) Investing’daki fiyatı: 89,707 (+0,33%)
    http://tr.investing.com/currencies/u...are_instrument

Bu grafiğe bir bakın, burası yukarı dönmeden, faizde bir değişiklik olmadan yön yukarı gitmez diye düşünüyorum.

öncelikle teşekkürler cevabınız için.

dolar endeksini takip ediyorum. açıkcası şunu kurdum kafamda. dünya için konuşacaksak dolar şu an önden satılmış gibi. değer kaybedeceğini düşünerek dolar endeksi 102 puandan 88 puana geldi. burada çok gerileme için yer kaldı mı bilmiyorum. aşılar dağıtılır dünya piyasaları beklenenden erken toparlanırsa bu dolarlar geri de çağıralacak.

türkiye için konuşursak zaten bu fiyatlar komedi. yıllık %30 enflasyonumuz var, faiz ve reform beklentisiyle kur haddinden fazla düşürüldü. rsi değerleri aşırı satımdan kafayı yemiş durumda. faizde artık çok yerimiz var mı bilmiyorum. jp morgan nisanda faiz indirimi geleceğini söyledikten sonra biraz daha ikna oldum. ocakta 100 bp üstü beklenir mi zor gibi.

bilmiyorum aslında şu an epey şey var kafamda. bir aklım bu seviyelerden eurobond için topla diyor. çok mu acele ediyorum bilemedim.

uzun oldu k. bakmayın. tekrar teşekkürler cevabınız için.

bu fiyatları kaçırırsam çok üzülürüm o da bir gerçek.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by kirliadam Yazıyı Oku
    öncelikle teşekkürler cevabınız için.

dolar endeksini takip ediyorum. açıkcası şunu kurdum kafamda. dünya için konuşacaksak dolar şu an önden satılmış gibi. değer kaybedeceğini düşünerek dolar endeksi 102 puandan 88 puana geldi. burada çok gerileme için yer kaldı mı bilmiyorum. aşılar dağıtılır dünya piyasaları beklenenden erken toparlanırsa bu dolarlar geri de çağıralacak.

türkiye için konuşursak zaten bu fiyatlar komedi. yıllık %30 enflasyonumuz var, faiz ve reform beklentisiyle kur haddinden fazla düşürüldü. rsi değerleri aşırı satımdan kafayı yemiş durumda. faizde artık çok yerimiz var mı bilmiyorum. jp morgan nisanda faiz indirimi geleceğini söyledikten sonra biraz daha ikna oldum. ocakta 100 bp üstü beklenir mi zor gibi.

bilmiyorum aslında şu an epey şey var kafamda. bir aklım bu seviyelerden eurobond için topla diyor. çok mu acele ediyorum bilemedim.

uzun oldu k. bakmayın. tekrar teşekkürler cevabınız için.

bu fiyatları kaçırırsam çok üzülürüm o da bir gerçek.
    Fiyatın iki bacağı var. Türkiye’ye has sorunlar, Amerika’ya has sorunlar. Biden başkan olunca kongre çoğunluğu ile beraber yeni paket beklentisi var. Bu doları aşağı çeker. Türkiye’de mb’nin daha kredisi var. Kısa vadede olumsuzluk beklemiyorum. Dış politika en azından covid sonuna kadar durgun. En son macronu ne zaman duydunuz. Bana kalırsa bir süre daha bu bahar havası devam eder. Burada tek ara nokta var. Merkez bankası rezerv toplamaya başladığı nokta tahminen dip olur diyorum.

Arada kaldıysanız kademeli alım yapın parçaları risk boyutuna göre bölün derim.

O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Fiyatın iki bacağı var. Türkiye’ye has sorunlar, Amerika’ya has sorunlar. Biden başkan olunca kongre çoğunluğu ile beraber yeni paket beklentisi var. Bu doları aşağı çeker. Türkiye’de mb’nin daha kredisi var. Kısa vadede olumsuzluk beklemiyorum. Dış politika en azından covid sonuna kadar durgun. En son macronu ne zaman duydunuz. Bana kalırsa bir süre daha bu bahar havası devam eder. Burada tek ara nokta var. Merkez bankası rezerv toplamaya başladığı nokta tahminen dip olur diyorum.

Arada kaldıysanız kademeli alım yapın parçaları risk boyutuna göre bölün derim.

en iyisi kademeli alım gözüküyor sanırım. bir miktar bu seviyelerden, daha aşağıya geldikçe de alımları arttırırım. en azından türkiyede dolara biden ve yaptırım konuları yansımadan önce bir miktar bulunsun elimde.

teşekkürler

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •