Sayfa 732/1001 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Bakalım spk bülteninde viopta manüplasyon yapma vs suçtan felanca kiişi veya kişilere ne zaman ceza gelecek çok merak ediyorum

Son yarım satte gcm nin yaptığı resmen pislikti mesela

2. Takasbank tan faiz almamak mümkün diye biliyorum kurumunuzla konuşun vadesizde durabiliyor demişti zamanında bir arkadaşıma mt. Detayını bilmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu arada 1700 üstü benim için uygun pozisyon açmaya ama paramı çekiyorum kurumdan nemalandırmadan dolayı. Faize karşı olduğum için. Yarın sabahtan atıcam tekrar hesaba inşallah benden önce düşmez. Düşerse de başkaları kazansın napalım

Ok yazdım yine sevgiler herkese
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Bakalım spk bülteninde viopta manüplasyon yapma vs suçtan felanca kiişi veya kişilere ne zaman ceza gelecek çok merak ediyorum

Son yarım satte gcm nin yaptığı resmen pislikti mesela
    Son yarım saatte ki alımı GCM’mi yaptı?

4.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Son yarım saatte ki alımı GCM’mi yaptı?
    Gcm
    Ata
    Tacirler

Maliyetlerden çıkarım yaptım bunlardır pislikler

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    pazarlık ediyoz.
    dove 2 bin istiyor,
    ben bin pivana razıyım.
    169 bin olsun bizim olsun.
    spot açılışına kalırsak işimiz zorlaşanbülür.
    son hamlesini yapmadı daha. gibi sanki.
    olmuşları doplamamıza izin vermeyebülürde,
    çünküm tepeye yakın biryerdeyiz sankim.
    Yok bence tepeye daha cok var, sen şort maliyetini iyileştirmeye odaklan
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    GCM'de hesabı olan bir kurumdur. Bir çift bacağın bir tanesidir...
    Trend yukarı düşüncem değişmedi gün içi düzeltmeler olsa da dalgalanmayı karşılayacak serbest teminat ile sermayeyi büyütmeye devam. Seans sırasında forumu okumamanın ve ekrana bakmamanın faydaları ne güzelmiş
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7. Marta kadar yolda viraj yok gibi 180-200 basar mı göreceğiz. 3 4 ay önceki gündeme bakın bir de şimdi.
    Günlük olaydab ufuk cizgizine bakınca Bir kaç kasis var ocak şubat faiz artırımı +100 +100 gibi birşey yaparsa overdoz olup zirve de stall uyarısı verebilir onun dısında gündem cok sakin
    YTD
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    nereden döner kimse bilemez..ama dönerse zirveden %13-15 aşağı beklerim..hem de hızlı biçimde.buda vob olarak 20-25.000 puan eder... yapılacak en büyük hata ,işaret fişeği verildikten sonra trenden erken inmek olur..bu sıralar fazla hacim yapıyorum.ama en güzeli trenti yakalayıp oturmak olacak.

neden hızlı: kredi maliyeti artmış.kredili almış hisse çok.ve herkes zirvelerde olduğumuzu biliyor.bazı hisselerde açığa satış yasağı olması bir şey değiştirmez.yeter ki endekse sert versinler. o zaman görün devre kesicileri.

yangın var denilince yangın çıkışında izdiham olur.

8.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    GCM'de hesabı olan bir kurumdur. Bir çift bacağın bir tanesidir...
    Trend yukarı düşüncem değişmedi gün içi düzeltmeler olsa da dalgalanmayı karşılayacak serbest teminat ile sermayeyi büyütmeye devam. Seans sırasında forumu okumamanın ve ekrana bakmamanın faydaları ne güzelmiş
    Alakası yok
    Resmen insanları zarar ettirmek için yapılan işlemler bence

Sayfa 732/1001 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •