Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sadece düşüncemizi yazıyoruz yorum yok. ben bankalar bu hafta piyasayı süpürür diye öngörüyorum. tabi herkes farklı düşünecek.
    siz gerçekten burda yazılanlar okuyomusunuz, yoksa sadece yazıyomusunuz? valla merak ettim çünkü dün bankalar tamda deliğinden kafalarını uzattığında şöyle bir şey karalamıştım.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Dün araç sattım. Dün ykb epey poz arttırdım ( 2 liradan taşıyorum alsatlarla ) bugün de 5.55 halk a bulaştım yüklü. Sizi de okumuştum kendimin de aklında idi. Bol kazançlar.
    siz gerçekten burda yazılanlar okuyomusunuz, yoksa sadece yazıyomusunuz? valla merak ettim çünkü dün bankalar tamda deliğinden kafalarını uzattığında şöyle bir şey karalamıştım.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dün araç sattım. Dün ykb epey poz arttırdım ( 2 liradan taşıyorum alsatlarla ) bugün de 5.55 halk a bulaştım yüklü. Sizi de okumuştum kendimin de aklında idi. Bol kazançlar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben sanki öngörümü isbat etmek gibi olacağı için sadece düşüncemi yazıyorum. yorum yapmıyorum. hayırlı olsun
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sizle çok paralelim hocam temel düşünce açısından..!!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sizle çok paralelim hocam temel düşünce açısından..!!
    okuyomusunuz yoksa sadece yazıyomusunuz diye sorarken, kendime düşündüm ya burda yazmaya nasihatla başlayan birisi başkasını hiç okurmu diye kanaat getirdim. ben burda önceden çok yazan çok konuşan birini daha yakalamıştım. yapma dayı bari karar öncesi yaz dedğinde oku bakıyım dedim. türkcede özür dileyemiyor ingilizce

6. Onu bunu bilmem çalı arkası mesajı alsın yeter..
    Mesela ben çok meraklı bir tip değilim analiz at şunu bunu yap..
    Burayı doldur falan..derdim bazı insanların farkındalığı görmesi..
    Boşuna ispat amaçlı kendo deneyimlediklerimi yazmıyorum..
    Şimdi burda adam o kadar emin kısa periyotta aldığı işlemi yazıyor ki sanırsın dediği olacak hemen .. piyasa bir anda kangolune dönecek..tamam illaki dönecek senin burda yarışman gerekn şey kendin ve girdiğin zaman .. çünkü bunun zamanını bilmezsiniz.. çalı arkasından okurkende yükselecek diyen de düşecek diyen de hep biliyor peki ya zamanı
    E biz de diyoruz ki örneğin sayın jaz gibi oyun da vade uzatilmali teminat ayarlanmalı..illa ki düşecek illaki yükselecek bir piyasa ve konumu zaten bu
    Düşecek se spot işlem gibi uzağa poz alarak belli emare yönüyle girilmeli...
    Ama gel gor ki yanlış anlaşılıyorum.ama şunu anladım forumda
    Herşeyin bir mantığa dayalı matematiği var ..
    Taş ı yüksek bir yerden atarken bile matematik çalışır..
    Hatta kullandığımız tl de bile..
    Özetle durum bu..
    O yüzden temel bakış açısı önemli..
    okuyomusunuz yoksa sadece yazıyomusunuz diye sorarken, kendime düşündüm ya burda yazmaya nasihatla başlayan birisi başkasını hiç okurmu diye kanaat getirdim. ben burda önceden çok yazan çok konuşan birini daha yakalamıştım. yapma dayı bari karar öncesi yaz dedğinde oku bakıyım dedim. türkcede özür dileyemiyor ingilizce
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Onu bunu bilmem çalı arkası mesajı alsın yeter..
    Mesela ben çok meraklı bir tip değilim analiz at şunu bunu yap..
    Burayı doldur falan..derdim bazı insanların farkındalığı görmesi..
    Boşuna ispat amaçlı kendo deneyimlediklerimi yazmıyorum..
    Şimdi burda adam o kadar emin kısa periyotta aldığı işlemi yazıyor ki sanırsın dediği olacak hemen .. piyasa bir anda kangolune dönecek..tamam illaki dönecek senin burda yarışman gerekn şey kendin ve girdiğin zaman .. çünkü bunun zamanını bilmezsiniz.. çalı arkasından okurkende yükselecek diyen de düşecek diyen de hep biliyor peki ya zamanı
    E biz de diyoruz ki örneğin sayın jaz gibi oyun da vade uzatilmali teminat ayarlanmalı..illa ki düşecek illaki yükselecek bir piyasa ve konumu zaten bu
    Düşecek se spot işlem gibi uzağa poz alarak belli emare yönüyle girilmeli...
    Ama gel gor ki yanlış anlaşılıyorum.ama şunu anladım forumda
    Herşeyin bir mantığa dayalı matematiği var ..
    Taş ı yüksek bir yerden atarken bile matematik çalışır..
    Hatta kullandığımız tl de bile..
    Özetle durum bu..
    O yüzden temel bakış açısı önemli..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bak abiciğim sen ne düşünürsen, ne söylersen söyle, kimsenin umrunda olmaz. çünkü burası viop topiğ tecrübesiz bir kişi yoktur herhalde. herkesin aklınca uyguladığı bir yöntemi vardır. onun için çırpınmaya gerek yok yazıp geçeceksin. aynı hatayı zamanında bende yaptım. ama bir yere kadar adam bakıyor görmüyor. ben ne anlatacağım bu adama. daha olmadı üstüne birde nasihat alıyosun. hani anlamıyoruzya çizgiden mizgiden sanıyorki çok bişey biliyorum

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •