Sayfa 758/1001 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Viop - XXIX

Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku
    Titrek dediğiniz endeks 1530.... Pess
    Yok endekse denmez öyle şey.. Cansız o.. Mallar da endeksin değil..

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    forumda 2 sayfada okunacak mesaj sayisi 2 yi gecmiyor Bear abi bir zamanlar boyle olursa forumu birakirim mi diyordu

Bırakmayın bizleri ne olur..

Ki sende bizi yazmış oluyosun..

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    İnşallah kazanacaz..
    şaka bir yana kazanın hocam..!!
    kolay gelsin..!!

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bağırma yok o senin alınganlığın algo yazarsan sat bana alırım.!!! ayrıca bir iddiamda yok...mesaj başka yere sen iddia ya çevirmişssin ben yokum olursam burdan kuşlu site var ordan yaz bana bak abi gördün mü diye bende ciddi anlamda sevineyim ...bu işi net beceren adam ibrahim coşkun abimdir onu takip et ara sıra yazası geliyor yazıyor..!!!
    Hocam kimse size algo satarsa almayın. İsterse allamei cihan olsun, geçmiş her sene 400 bin puan üretsin, yalan dolandır curve fittingdir ben şu an her sene 500 bin yapan sistem yazarım bi canlıya alırsınız 2 haftada anahtarı bırakır

Zaten, düzgün sistem çok küçük parayı çok hızlı şekilde uçuk rakamlara götürür. Yani iyi sistemi kimse satmaz. Satılan sistem de iyi olamaz. İstisnası, milyar dolarlık quant piyasasında bulunur bizim sidikli bist te değil

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    çok samimi buluyorum sizi..!!! 1680 den short açan adam gibi kazndık kavurdulk vs yazmıyorsun neyse o diyorsun helal olsun..!!
    Hiç samimi bulmuyoruz siziyse.. 1680 den de short açtığımızı yazdık ama "kazandık kavurduk vs" nerede yazdık göster yada hakkım helal değil.. )

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Mali goturen goturene
    Ama nedense bu mali goturen sahislar mesaj zaman araliklari nerede ise 1dk . ustune birde gunun 20 saati bu basliga mesaj atmak ile mesguller
    sorsan milyon milyon islem yapiyorlar mali goturuyorlar .
    gercek hayat ile bir alakaniz varmi ? ne yapiyorsunuz kendinizi evinizde bir odaya kapatip 24 saat foruma yazip o esnada kazandiginiz paralari gun yuzu gormeden para sayma makinasi ile karanlik odanizdami sayiyorsunuz ?

1dk aralikla mesaj atarak Fenomen olma gibi derdiiniz varsa burasi bence yanlis yer
    eklemeyi unutmusum 1dk araliklara mesaj atarken pur dikkat baskalarinin muhasebesinide tutabiliyor bu anti-sosyal zenginlerimiz
    gören görsün özellikle çalı arkası ..sen görmesen de olur ..fenomenlik mi..!!geçiniz o ayakları ..!!!
    kimse kimseyi tanımadan yorum yapmamalı....
    beni engellemiş nasıl koydu nasıl koydu.!!
    spot işlemde ne yapacaksınız oturup sağı solu okuyacaksın viop işlem bu..!!
    çıkmaza düşer isen beni bul..!!

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Hiç samimi bulmuyoruz siziyse.. 1680 den de short açtığımızı yazdık ama "kazandık kavurduk vs" nerede yazdık göster yada hakkım helal değil.. )
    samimi bul bulma kazan sen yeter..!! ilk tebrik eden ben olurum ama sizde kadememi yapıyor yoksa pozu kapatıp tekrar mı açıyorsun ilk iönce onu samimi dille yazınız bayımız..!!
    neyse..

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    kenan hocam yürek nedir nasıl yenir gzel bir örneğisin şuan gapa oynadınız herhalde..!! 15 dk de 6,19 üstünde silver cross oluşabilir 45 dk ye netleşir.. büyük ihtimalle gapa oynadın mantıklı tabi günahı yok ama geniş periyotta aman dikkat ediniz..!!

maivi alan üstünde teyit gelirse büyük sıkıntı hocam orta vade için..!!
    kısalarada tabi yaptığınız mantıklı
    siz gene de 4h ta ki bu grafiğe dikkat ediniz henüz tepeden balyoz indirmemiş olabilirsinzi.!!6,19
    15 dk mı kaldı?

Sayfa 758/1001 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •