Biraz haber baktım bunaldım yine
İktidar partisi lideri ana muhalefet parti il başkınına terörist dedi
Biraz haber baktım bunaldım yine
İktidar partisi lideri ana muhalefet parti il başkınına terörist dedi
herkesin çevremde borayı sorması özellikle berat gidince.. evet abi bu badem işi..amm velakin ne var bu adaın gördüğü..!!
marmara capitalin fonun dan sonra en başarılı işlem yapan adam ..!!
takdir edilesi..!!
amaç ne bilinmez..!!
eskilerin dediği gibi borsaya küstürebilir ama şu dth vs gram altın hesaplarına göre mi oynuyor nedir..!!
SHORT piyasasını severim; mühenk taşıdır,turnusol kağıdıdır.
karbondan oluşan ; kömür ve elması ayırır.
yakında....
1600 üzerinde asla long yapmam.isterse fizana gitsin..1600 e yakın yerlerden itibaren bende 40 gün sadece short -flat çalışır..
2 trade sistemi devreye sokarım..%50 %50 olacak şekilde..sat dediğinde short,al dediğinde flat...
ama düşüş izsüreni kırarsa bekleme modunda short olur.
geçen sene 2 düşüşten iyi nasiplendim..inşallah bu sefer de olur.nerede işaret fişeği yanar bilinmez ama bu kadar sert-dik çıkışın düşüşü en az vob olarak 20-25.000 olmalı
piyasa farklı fikir demek..benim kişisel kanaatim bu
bu sıralar serbest sitil..yine 6 mil. hacim oldu.
cons bayım paranın köküne vurdu gene ..!!
Küçük kağıtlarda açığa satış yasağı kalkmadan bu iş daha çok su kaldırır..
Çünkü KY esas orada..
Endeks i sağlam tutuyorlar hatta yükseltiyorlar ki küçük kağıtlarda operasyonlar günlük gülistanlık devam etsin..
5 taban çekmiş bir kağıt normalde bitmiştir ama endeks çok sağlam durunca bi tur daha atalım deniyor.
Nasılsa insan geliyor..
O kağıtlarda dışarıda mal çok az..
Adamın elinde atıyorum 5 milyon lot var..
Tavana kadar çizmesi için 50.000 lot yeterli..Zaten bi kısmı kendi malı..
Çiziyor..
2 tavan çekiyor..
150.000 lot basıyor..
Biraz kar alıyor falan..
Bu arada KY oradan oraya falan..
Büyük kağıtlar tamamen algo olmuş..4 tane kağıda gün içi yumruk çalışırken hiç bişi olmamış gibi 2 gün sonra içlerinden 2 tanesine yüzde 10 yaptırıyor..
Anımız olsun, 1712,Xx ağırlıklı tadımlık leziz satış pozlarla ile shortS devam..
AYNEN katılıyorum..şimdi spek elemanlarda artık patronlarla daha net anlaşıyor daha net sonuçlar görmek istiyor..eskinden olsa direk dalıyor operasyon çekiliyor anlaşılmazsa brüte sukuluyordu 2 hafta da verilen hedefe brütle soğutup 1 ayda net getiryordu..!!neler neler..
şimid onlar bile artık daha temkinli neden dediğiniz gibi belli kağıtlarda ky çok ama olmayan kağıtlarda UZERB gibi kağıtlarda patron ile anlaşırsan 4 ten 73 tlye çıakrırsın..!!
o yüzden KY şuan az da olsa araştrıyor...
neyi..
ky nin az olduğu kağıtları..
bakınız SEKFK..!!
vs vs..bunları yazmaya başlasam tanık olduklarımı yazsam neler var neler de..
şimdi zaten itici duruyorum varsın millet shorttan longtan kazandım desin..!
Yer İmleri