BIST 30 max bir haftaya 1686 görür güveniyorum sistemime. Ama insanın gücüne gidiyor bu arsızlık. Biraz yatırımcıya saygı olmalı. Beyin göçü zaten sürekli yaşanmakta. Sonunda türk yatirimcisini da komple yurtdışına kaciracaklar olacağı bu.
BIST 30 max bir haftaya 1686 görür güveniyorum sistemime. Ama insanın gücüne gidiyor bu arsızlık. Biraz yatırımcıya saygı olmalı. Beyin göçü zaten sürekli yaşanmakta. Sonunda türk yatirimcisini da komple yurtdışına kaciracaklar olacağı bu.
Bu biste haldır haldır hesap acmaya koşanların abileri, babaları 2000 yılında battı. Şimdiki hesap açanlar daha reklamları seyrediyor. Hele bir filmin sonunu görsünler 10 sene daha yaklaşmazlar borsaya. Heryerde duyarsınız borsa kumardır diye. 25 senedir sektör çalışaniyım, gunde Türkiye'nin heryerinden hesap açmak için arıyorlar. 10000 liram var onbinde 1 olurmu , başka kurumlar veriyor diye pazarlığa oturuyorlar. Sonra arayıp ben alıp satamıyorum nasıl yapıcaz diye bizleri meşgul ediyorlar. Bilinçli finansal okuryazarlara diyeceğim yok. İçimi dökmek istedim. Herkese bol kazançlar
Hepimiz shortladık bol kepçe abey inşeallah buradan nasıl long açayım mecbur şortluyoruz. Yapacak birşey yok
Biz sortladikca pala longluyor bunu da biliyoruz ama şort a devam hayırlısıyla SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altta kalanların canı çıkacak yine yapacak birşey yok nasıl bir dümenin içindeyiz yaw
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.1 sen de di mi şahit yapacak birşey yok dayanamiyi insan 2.1 çekici geliyiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri