Sayfa 820/1001 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Tek kontratla islem yapan biyim. Bana midir bu sozleriniz?
    syn...dore mesele işin maddiyatsal kısmından çok algısal muhabbet.... orada belirttiğim önemli mevzu pozunu yazmayan kısmı..

borsa düşecek deyipde pozunu yazmayan...yada tersi.... neye göre yükselecek yada düşecek açıkla bilelim sorunsalı...

gün içerisinde önceki yazımda belittiğim gibi borsa hareketleri mevcut .. burası viop 1000 puan 1500 puan çok büyük oranlar..

gün içerisinde long açanda oluyor ... şort açanda güzelde yakalayanlar oluyor.... ör. kerem bey... infarakting syn dalgacı..

sanki uzuncuymuşuz gibi muhabbetler yorumlar hoş değil... burasının hisse topiğine çevrilmesine karşıyım.....traderler yazmayı bıraktı bu tipler yüzünden....

konu nerden nereler geldi. aman benide potaya koymayında, çünkü ben makara yaptığım zamanlar çok oluyor ama, borsa ile düşüncemi yazarken hiçte öyle değildim. şimdi canım sende kendini fasulyeden nimet sayma diyenler varsa eğer kör gözüne cırt derim bende
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sosyal forumlarda epey gezdim.Algı yerleşmiş.

akıl, doğrusal düşünür.

havuzun ortasına camdan engel koyarsan balıklar oraya çarpar ve döner ...4. denemede camı kaldırırsan balıklar yine aynı yerden döner..

herif deneyin sonuna doğru geliyor gibi.

4. Endekste mart ayından beri devam eden yukarı yönlü düzeltme bu ay yerini düşüşe bırakmalı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    eksi rezerv treninde hala boş yer var...

daha 490.000 e yakınız. 60-70.000 jeton lazım

gerçi PALA,''AKSARAY,AKSARAY...'' derse 2 günde kamyon dolar.

işte o zaman çuval formasyonu olur.

6. Yalnız olunca minimum ihtiyaç nedir daha iiyi düşünülüyor.

Başka insanlar ile ilgili en minimum ihtiyacın "hava atma" ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnsan ben demiştim demekten hoşlanır, yanıldığında da "ah bu kafam ahh" da diyebilir. Nispeten masum gibi, ama madalyonun diğer tarafı kimse de kendisine hava atılmasından hoşlanmaz, hır gür oradan çıkabiliyor. Bülent Ersoy şu yüzüğüm Alman Konsolosluğunu alıyordu diye arada söylüyor. Bir diğer konu da hava atan haksız olduğunda komik de olabilir o zaman da kıskanılmaktan öte sinir bozucu olabilir.

Bu arada bitcoin vs hava atma ihtiyacını karşılamıyor, cebinden bir deste para çıkarmak, bir çek yazmak, altın bir saat, pırlanta yüzük gibi değil. TV reklamları yanıltıcı, ama hisse senedi nispeten bu ihtiyacı görebiliyor, şu şirketin 100 binde biri bana ait ya da bizim şirket diye konuşulabiiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Endekste mart ayından beri devam eden yukarı yönlü düzeltme bu ay yerini düşüşe bırakmalı
    o düzeltmeler zaten temmuz sonunda ve ekim sonunda gerçekleşti. Tekrar olabilir mi? olabilir ama trend yukarı devam eder orta-uzun vade. Bu dalgalanmaları Viop'da karşılamak zor olabilir (teminat güçlü olmalı terste kalma ihtimaline karşı) ama ihtiyacınız olmayan bir para ile spotta hisse taşıyacaksınız bence problem olmayacak.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    eksi rezerv treninde hala boş yer var...

daha 490.000 e yakınız. 60-70.000 jeton lazım

gerçi PALA,''AKSARAY,AKSARAY...'' derse 2 günde kamyon dolar.

işte o zaman çuval formasyonu olur.
    Bence bugünlerde bistin ralli yapmasının sebebi ile mb'nin rezervlerinin dibinin delinmesinin sebepleri ile aynı.
    Kafa tutan, kasımpaşa kabadayısı ayaklarıyla gerçekleştirilen politikalar sürdürülemedi ve global sermayenin eli öpüldü.
    Faiz artışları devam ettikçe yabancı para girişi sürer ve bu da tahvil-bono ile bist'e yönelir. Pamuk ipliğine bağlı olunca (tasmayı boynuna geçirmişler de diyebiliriz) evcilleşmiş politika yapılıyor ve her şeyin lobisi ile iyi geçiniliyor.
    Ne dedi ak partisinin genel başkanı "paranın rengi olmaz" ... işte bu söz eksi rezervden çıkana kadar evcilleştim demektir.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 820/1001 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •