Sayfa 831/1001 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    o düzeltmeler zaten temmuz sonunda ve ekim sonunda gerçekleşti. Tekrar olabilir mi? olabilir ama trend yukarı devam eder orta-uzun vade. Bu dalgalanmaları Viop'da karşılamak zor olabilir (teminat güçlü olmalı terste kalma ihtimaline karşı) ama ihtiyacınız olmayan bir para ile spotta hisse taşıyacaksınız bence problem olmayacak.
    Yaklaşık 10 aydır içi boş sadece alıcı çekmek için piyasaları şişirdiklerini düşünüyorum.. Spot tarafı ayrı ama özellikle bu seviyelerden portföyü hedge amaçlı short pozisyonların çok ciddi kar yazacağı aşikar.. Trend 1 senedir aşağı aslında.. Yükseliş sadece mal çıkmak içinde bu gerçeği hepimiz biliyoruz.. Olması gereken doların ve altının yükselip piyasanın düşmesi değil mi sizcede

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yaklaşık 10 aydır içi boş sadece alıcı çekmek için piyasaları şişirdiklerini düşünüyorum.. Spot tarafı ayrı ama özellikle bu seviyelerden portföyü hedge amaçlı short pozisyonların çok ciddi kar yazacağı aşikar.. Trend 1 senedir aşağı aslında.. Yükseliş sadece mal çıkmak içinde bu gerçeği hepimiz biliyoruz.. Olması gereken doların ve altının yükselip piyasanın düşmesi değil mi sizcede

puahahahahah hani nerede yükseliş daha yükseliş başlamamış fincan kulp daa yeni yapiyür

CiciBebe Guest

hani yükseliş ?

4. Sert ikili tepeyi xbank geçti..bir bu birde vakıf geçemedi ama vakıf ve iş haftalık ta son tepeden çizilen dük bölgesi üstünde destek arama çabasına kalırsa ne ikili tepe kalır ne de o beklenen düşüş [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
     Alıntı Originally Posted by CiciBebe Yazıyı Oku

hani yükseliş ?
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. O değilde gençler..
    Favoriye attığım araba ilanlarında yüzde 10 düşüş başladı hepsi telefonla konuştuğum pazarlık seviyesine düştü.
    Polo otomatik 44 diyen adama 40 demiştim..
    Şimdi adam 40 a Kendi düşmüş...
    İkinci el araba fiyatları düzeltiyor kendini daha doğrusu kısır döngüye girmiş...
    Peki hareketlenmesi için neye bakmak gereklidir...
    Şimdi 40 a ver dediğim adam ilanı 40 düşürdü..ulen sana 40 tl verir miyim artık.. teşekkürler merko hanımı araba sahibi yapacaksın

CiciBebe Guest
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    O değilde gençler..
    Favoriye attığım araba ilanlarında yüzde 10 düşüş başladı hepsi telefonla konuştuğum pazarlık seviyesine düştü.
    Polo otomatik 44 diyen adama 40 demiştim..
    Şimdi adam 40 a Kendi düşmüş...
    İkinci el araba fiyatları düzeltiyor kendini daha doğrusu kısır döngüye girmiş...
    Peki hareketlenmesi için neye bakmak gereklidir...
    Şimdi 40 a ver dediğim adam ilanı 40 düşürdü..ulen sana 40 tl verir miyim artık.. teşekkürler merko hanımı araba sahibi yapacaksın

avrupa birliğine girdiğimizde o polo 500 euro etmeyecek. geçmiş olsun.

7. alın size babalar gibi bistike analizi..ara dalgalarda kazanırsanız haber edn..!!
    orta vade analiz bu..!!

8. her krizden sonra düşen endeksin dolar bazlısını da attık miilet gibi aylık atıp 5 dk düşecek demiyoruz illa ki ara silkelemer olur..!!!
    yukarı da attığım grafiğin altın sadece dolar ve enflasyon ile ilişkilendiriniz..en kötüsü 2008 2001 ile kıyaslyaınca çizlen fibıların
    0,618 seviyesine kadar gitse gene olur...
    şimid sorulabilir..
    hisise bazlı fiyatlar ne olcak vs vs diye ben daha önce de demiştim hayat enflasyonu varsa borsanın da bir enflasyonu var...
    garan da ki adam ya da ykbnk ta ki ya da akbankta ki adam maldı evet...dolar bazlı ucuz kalan banka hisseleri hayatınızda ki alım gücü ile kıyaslayınca gne ucuz kalıyor ...
    bakınız eskiden bir tupras gram altın fiyatına yakındı bir ara da başabaş seyretti sonra altın vurdu geçti..130 tl ye alırken iki kere düşünürdüm..pahalı gelridi nden gram altında yakındı fiyatları..tereddüte sokardı..
    şimdi gelinen yerde çoğu hisse için bu düşünülemez bir seviye de..!!

Sayfa 831/1001 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •