Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Viop - XXIX

yukarıda bir yazı paylaşmıştım, teknik analizin manipüle edilen piyasalarda ne anlama geldiğini artık biliyoruz (hikayedir) ama ısrarla bunu gurur yapan kamil viop'un v sinden bile anlamıyor olmalı.. üstelik alıntı ile zavallı seviyesini gösteriyor..formasyonu bu piyasa iki saniyede tatlı niyetine yer.. bir haber.. hoppp 5000 bin puan aşağıdasın sonra çizgi çekersin "ama ben bu 5 bin puanı gördüm" diye...her halükarda hikaye.. isteyen istediğine inanır.. viop hisse mantığı dışında bir çok strateji ile ilerleme imkanı sağlıyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Büyük "reset" başlıyor olabilir mi?

3. Eskiden hisse net te teknikçi arkadaş çoktu , burası bir nevi okul gibi idi.
    Burada gerçek anlamda teknik ve temeli harmanlayıp grafı doğru okuyan veya okumaya çalışan bütün eski dostlara selam olsun.
    O zamanda söylediğimiz gibi İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR misali .
    Bundan 10 sene öncede böyle idi şimdide böyle değişmez.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    tamam mı, aşağı mı, gidiyoruz? onu de.
    fulledik şortları,
    üztelik de çıplak şort,
    vadeli pay filan da yok.
    panik halindeyim,
    senin beklentin ne?

fullden kasıt naktin üjj de biri.
    yannuş anlaşılma olmasın.
    Şahit topiğinde paylaştığın benim graftaki yorumum net , 2019 daki gibi oyun dönüyor tepe görülen her yerden açılan short pozisyonlara göre oyun dönüyor , dışarısı su koyvermediği sürece yukarı sürüyor badem spor.

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    nick oyunagelen adam olunca gerçekten merak etttim. çünkü borsaya ilk girildiğinde herkesin bir hikayesi oluyor. sanırım kimse programlanarak inmemiştir bu piyasaya
    net borsa giriş tarihim 2013 askerlğim sırasında oldu.!!konya çimento furyası zamanı bir de fener lafları vardı..asıl oyuna beni getiren abkanın dediği gibi temele bağlı olmayan teknik analiz yüzünden oldu koç gibileri örnek verebilirim toyduk.!!
    hisse TÜPRAS .!!sonra viop ta da üstad denileceklerin gazıyla PGSUS..pgsus yakın bitti gitt..!!fazlasını kazandık ..!!
    ama velakin o tüpraş kazığını unutamıyorum..o zaman tutsam şimdi burada viop peşinde birşeyler anlatıyor olmazdım.!!

6. [QUOTE=sindoma53;5044095]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Bıst düşüncem graftaki gibi devam ediyor
    Şuanda bu formasyonda çalışıyor Şahit .
    Sonuç olarak endeks lerin nerelere geldiği belli .
    DOW da 31.200 üzeri kapanışlar önem arz ederken , BIST de 2.10 üzeri kapanışlar değişik bir hikaye yaratır.

7. Evet enflasyon. Ana tema bu bence de.

Abd, sanki yapmayı planladığı her şeyi önce turkiyede deniyor sonra kendinde uyguluyor gibi. Cok örnek sayarım.

Bizde son 4 yılda yaşananları kendinde neden tekrar etmesin?
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hayır.. parası sınırlı değil.. sahada ne görüyorsunuz ?? sürekli teşvik, vergi indirimi, ötelemesi, maaş yardımı vb.. yani altta bir destek var ve hatta bir nevi tramplen görevi de gören teşvikler, zira enflasyon yaratılmak isteniyor, hareket isteniyor.. neticede istedikleri kadar para basabilirler, ne kadar enflasyonu göze aldıkları ile alakalı..

unutmamak lazım ki 30-40 yıl önce abd de %10-15 gibi enflasyon rakamları vardı.. şimdi ki %1-2 gibi rakamlar aldatmasın.. gerektğinde her şeyi yapabilirler.. ama buna teknik analiz denilmez.. resmen müdaheledir piyasalara.. ama gereklidir veya değildir ayrı bir konudur.. bir noktaya kadar gereklidir zira toplumsal dengeler ve sistemlerin sürekliliğini sağlamak da önemlidir.. her ülke kendi optimumunu bulmaya çalışıyor..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. [QUOTE=sindoma53;5071827]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Şuanda bu formasyonda çalışıyor Şahit .
    Sonuç olarak endeks lerin nerelere geldiği belli .
    DOW da 31.200 üzeri kapanışlar önem arz ederken , BIST de 2.10 üzeri kapanışlar değişik bir hikaye yaratır.
    hedefine bişi demiyorum,
    ama hedefe ulaşma yolu konusunda denişik fantezilerim var.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •