Sayfa 605/911 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by Darktemplar Yazıyı Oku
    Borsada sürü psikolojisi çok önemlidir.
    Bedelsiz beklentili hisselere nasıl bir rağbet olduğunu izliyoruz.
    Özellikle pandemi döneminde yeni gelen yatırımcıların hisse fiyatlarını nasıl etkilediğini gördük.
    Talepten dolayı tahta yapıcılar baskı kuramadıkları için hisseleri uçurmak zorunda kaldılar.

Turkcell için yıllardır temel teknik olarak her şey hazırdı ama bir türlü olması gereken fiyata ulaşamadı.
    Şu an Türkiye’de gündem Whatsapp ve Bip.
    Sizce bu gündemi duyan yatırımcı ucuz Turkcell’e akın etmez mi?
    o yeni gelen yatırımcı şu an yok biliyor musun...yukarıdan kilitlediler gittiler şu an lanet olsun bu borsaya diyorlar...çok yanılıyorsunuz bip olayında bir şey yok...duyan sıfır yatırımcı gelmez...anca anca yeni başlamış bir yatrımcı sağda solda okuduğu için acaba mi der oda tcell iki kademe anca kaldırır...

Badem spor endeksi yukarıda tutmak için çabalıyor. Bu haberi çok kolay kullanırlar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by btc34 Yazıyı Oku
    şunu yazayım bip ciler her yerde dikkatli olmak lazım...veya bu bipciler hayal dünyası geniş ama o para hayalleri darmadağın edebilir....

bip etksi sıfırdır.....
    Böyle tuhaf tuhaf şeyler yazıp malsız olup atıp tutanları çok okuyacağız bir süre anlaşılan. He hehe
    Cahillik mutluluktur!

4.  Alıntı Originally Posted by Darktemplar Yazıyı Oku
    Aynı şeyi dünden beri 50 kere yazdınız.
    Sanırım elinizde yok yada sattınız. Bu olumlu gelişme sizi üzmüş biraz
    var tabi...olmasa neden üzülecem ki tavan tavan mı gidecek...ben sadece böyle bir şeyin etkisi olmayacağını düşünüyorum...gaza gelmeyin derim...ben temel teknik piyasa değerine bakıp aldım...ounun yüz tane bip yapsa umrumda değil ama ....bipci gazcılara kızıyorum..veya hisse için gaz verenlere...eğer öyle bir şey olacaksa otur seyret demi....

5.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Böyle tuhaf tuhaf şeyler yazıp malsız olup atıp tutanları çok okuyacağız bir süre anlaşılan. He hehe
    hhahahahahhaha

6. Hisse takasında bilhassa son 10 gün yabancı ve yerli fonlar tarafından çok ciddi toplama harekatı dikkat çekiyordu. Yerli sattı bunlar topladı. Bakalım büyük yabancı ve yerli fonların bu hafta talepleri nasıl olacak, izlemedeyiz.

Beni bunlardan ziyade şirketleştirilen tech ve fintech uygulamalarının büyüme hızı alakadar ediyor şahsen, hepsini belli bir büyüklüğe getirip halka arz ve doğrudan başka büyük şirketlere satış stratejisi var şirketin. Önümüzde ki aylar ve yıllar çok hareketli olacak.

Elbette olaya kısa vadeli bakmayan benim gibiler için temettü gelirlerimiz de bereketlenecek.
    Cahillik mutluluktur!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by btc34 Yazıyı Oku
    var tabi...olmasa neden üzülecem ki tavan tavan mı gidecek...ben sadece böyle bir şeyin etkisi olmayacağını düşünüyorum...gaza gelmeyin derim...ben temel teknik piyasa değerine bakıp aldım...ounun yüz tane bip yapsa umrumda değil ama ....bipci gazcılara kızıyorum..veya hisse için gaz verenlere...eğer öyle bir şey olacaksa otur seyret demi....
    Tavan tavan bekleyenleri elestirebilirsiniz lakin bip in bu şartlarda etkilenmeyecegini yazmak sizde öngörü eksikliği var olabileceğini de düşündürür.
    Sizi kismen haklı bulmakla negatif yaziniz ile bu pozitif algımız dahi siliyorsunuz. Yazdıklarım Umrunuzda mı ? Hiç sanmıyorum.. bence bu kadar negatif olmayın. Bir kere uyarınız oldu . 3 den fazlası şüpheli oluyor..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Tavan tavan bekleyenleri elestirebilirsiniz lakin bip in bu şartlarda etkilenmeyecegini yazmak sizde öngörü eksikliği var olabileceğini de düşündürür.
    Sizi kismen haklı bulmakla negatif yaziniz ile bu pozitif algımız dahi siliyorsunuz. Yazdıklarım Umrunuzda mı ? Hiç sanmıyorum.. bence bu kadar negatif olmayın. Bir kere uyarınız oldu . 3 den fazlası şüpheli oluyor..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben borsada çok şey gördüm...onun için yine söylüyorum yahudiler ne derse o olur bu kadar diyeyim....

Sayfa 605/911 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •