Sayfa 562/1003 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    tcell hangi fonlarda vardı ? bu bip mip yarın için yüksek beklenti konuşuluyor her yerde.
    WhatsApp gizlilik politikasında geri adım atmış. Bip biplendi yine

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    tcell hangi fonlarda vardı ? bu bip mip yarın için yüksek beklenti konuşuluyor her yerde.
    ııh'nin ilk sırasında tcell var. yarın tavanlar herhalde.

Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    WhatsApp gizlilik politikasında geri adım atmış. Bip biplendi yine
    Kaynak varmi ?

4. Günaydın,
    Orta halli bir defansif değişkende hisse senedi oranı %5 ile %20 arası değişiyor dönemsel olarak. Diyelim ki hisse senedinin %20 lerde olduğu dönemde %20 lik bir düşüşe yakalandı, fona %4 eksi gelir hisse senedinden.Ancak bu düşüş eldeki diğer varlıklarla törpülenir. Tekrar borsanın yükseliş dönemine geçtiği zaman da geri alınır. Takibimde olan başarılı defansif değişkenlerin eğer 6 aylık periyotlarda bakılırsa ppf lerin altında almasını mümkün görmüyorum .
    Son düzenleme : pit; 11-01-2021 saat: 09:37.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. PPZ fonu aktif nkolay bononun önüne geçmiş. Umarım istikrarını sürdürür
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kaynak varmi ?
    birkaç yerde geri adım attığı idda edildi şeklinde haberler var. resmi açıklama olmadan masa başı haber yapmışlar, kafalar karışık

7. diğer ppfleri satıp hepsini ppz ye atacağım bugün.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok kabaca %10 hisse varsa 1 birim, %20 varsa 2, %30 varsa 3 getirmeli / aksinde götürmeli mantığı ile tüm defansif değişkenlere bakınca. Ortalama hisse oranları ile vs. , ben ne yandan baksam. defansif değişkenlerde ünlü ve qinvest değişkenleri iyi çıkıyor.
    Bence o iki kategoride bu kurumların fonları en iyileri.
    Bunların birer fonu ile bir katılım fonundan ve bir ppf'den oluşturdum ben faizli sepetimi. Korona gibi ağır krizli ayı piyasaları hariç ve en az 6 aylık vadelerde mevduat üstü olacaktır diye umuyorum. Geçmişte oldu.
    Bu fonlar çok az hisse oranında olduğu için kalem bazında da çok az hisse taşıyorlar, o yüzden yaptığı iyi hisse seçimleri, -düşüşte defansif, çıkışta harekete katılımcı olursa - ki genelde oluyor, ılımlı ayı piyasalarında çok fazla da etkilenmiyorlar, ortalamada ppf'ye yaklaşıyorlar ancak.
    Yalnız şu var. Bünyesinde asgarı %5 - 15 arasında hisse bulundurmayan fon getirisinden pek bir şey beklememek lazım. Örneğin ocak ayı başından beri getirisine bakarak EIB ve EIC fonlar aynı çizgide devam ederse mevduat getirisini bile yakalayamacaklar. Şu an itibariyle durum onu gösteriyor. Bu kadar da defansif olunmaz ki.

Sayfa 562/1003 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •