Sayfa 866/1001 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Viop - XXIX

CiciBebe Guest
    He çırpınıyor can çekişiyor puhahahahahaha

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    geçmiş devulasyonlara bakınca en dip 6.50(hemde %61.8)

ama bu bu bir çırpıda olamaz.mesela buradan 8.10 olur..sonra döner 7.000 olur...

sonra 7.50 olur...sonra 6.50 gibi..ama bu en olumlu senaryo ve en az 2 yıllık zamanda olabilir..

benim öngörüm 4-5 aylık..

küresel piyasalarda da 3-4 aylık düzeltme olursa ,mantıklı senaryo olur gibi.

hele bu poz. dan para kazanalım..4-5 ay sonra bir daha bakalım
    fiziki olarak aldığından kafam karıştı.
    biden sonrası tekrar düşüş başlar diye düşünüyorum şahsen.
    bir de ppk var.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    günaydın gençler koç hocam ceza almış geçmiş olsun...bana göre forumun en şanssız adamlarından bir tanesidir...adam ne yazsa terse gidior piyasa...aynı ben...şaka bi yana iyi niyetli bir arkadaş ama burda çok iddialı yazmamk lazım galiba..hatta ben dahil çoğu kişi buraya poz yazınca sankı takip ediyorlarmış gibi terste kalıoruz...Berat gibi diyorum ki allah sonumuzu hayr etsin
    Evet, esas sorun KESİNLİK İFADE EDEN HEDEF VERME sorunu.
    Pozumu açıkça yazarım çünkü fasulyeden pozu izleyenin aklına şaşarım. Son durum aşağıda, kime ne faydası olacaksa. Emirlerim de aşağıda. Hem de sığ piyasa, isteyen anında çizebilir. Çizmekte gecikmezler merak etmesinler çünkü hepsi İKG cinsinden.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bir çırpınma durumu sezinliyorum.
    hareketleri gereksiz agresif,
    aşırı güç gösterisi. bence gorku sardı inceden.
    Sanırım guş kafese girdi, aynı şekilde düşünüyorum, bildiğin guş gibin çırpınıyor bu
    Hamdım Piştim Yandım

5. şubat vadeye garan short devam, ayrıca yine subat vade 1717'den endeks de bi short salladık hayırlısı ile.. Allah yardımcımız olsun..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sanırım guş kafese girdi, aynı şekilde düşünüyorum, bildiğin guş gibin çırpınıyor bu
    cuniyor pala di oricinal, topuklama modunda gibin geldi bana.
    palayen arabiyen vaziyeti idareyi maslahat etmekte gibin.
    can havliylen yeni zirve yapanbülür.
    ama fazlada vakti kalmadı gibin gelür bana.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

bankalar biraz nazlı olur. onuda siz çekin kolundan götürün yukarı. belkide ben satmayı göze alacak kadar gözdenmi düştüm diye küsmüşlerdir.. hadi biraz gönlünü alın onlar yola gelirler
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

CiciBebe Guest
    hacı bak 2.1 $ direncinde takılıyor bekliyor bu çizgiyi herkes görüyor atomu parçalamıyorsunuz.. buradan bi geçerse hızlı olur makas birden açılır evi arabayı bırakırsınız..

karambole işlemde... diğeride mümkün... geçemezse yani.. karambole varınızı yoğunuzu basmayın 50 kontrat 1 trilyon pozisyon ediyor aklınızı alırlar...

geçemezsede alırlar takılır sürünür.. ihtimaller bunlar aklınızı paranızı bu mecrada yalandan bitirmeyin işinize bakın..

Sayfa 866/1001 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •