Günaydın Borsacilar..
Mutlu ,Saglikli bir Hafta dilerim..
Kazancınız Kazanlar dolusu olsun..
Günaydın Borsacilar..
Mutlu ,Saglikli bir Hafta dilerim..
Kazancınız Kazanlar dolusu olsun..
Türkiye'de Kasım'da cari işlemler 4,06 milyar dolar açık verdi(Beklenti $3,56MLR açık)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye'de Ekim döneminde işsizlik oranı %12,7 (Önceki %12,7)
TÜİK: GENÇ NÜFUSTA İŞSİZLİK ORANI EKİM DÖNEMİNDE %24,9
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
iyi bir hafta dileklerimle...puslu bir ankara sabahından selamlarımla
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Endonezya, Çin'in geliştirdiği CoronaVac koronavirüs aşısının etkinliğini yüzde 65,3 olarak açıkladı. Acil kullanım onayı verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Erken seçim tartışmalarının gündeme getirilmesi kasıtlıdır. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu değildir
'' başkanlık sisteminde %50'nin üzerinde olan her oran başarılı sayılıyor. #aşınerede ''
twitterdan
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri