https://twitter.com/yemekci53
bizden sonra dow artı kapatır mı?
Originally Posted by *Bozkurt Koç boşuna yasaklanmadı diye düşünüyorum. Tesadüf olamaz hiscii nin gelişi Geçmiş olsun Mehmet abi, senin hisse ralli yapamadan endeks 30 da ralli bitti. keriz silkeleme diyorum yarın görüşelim cepten ara beni..
Originally Posted by ozannn Şahit boğa ne yapıyo şu anYTD böğürüyor. merkez mezbağasında askıya alınmam diyor. ama gulak altından bir darbe aldı. gan kaybı var. bu günü gurtarır ama yarın gan, serum takviyesi ilazım. bu mutant virüz, tüm planı etkiledi. covid 2 loaading. bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by rosense ben işilem yapmadığım için kazananlar içinde bulunmamda sakınca yok değil mi? Estafullah, sıkıntı ve gerginlik faktörünü göz önünde bulundurursak en karlı sizsiniz.
Originally Posted by CiciBebe keriz silkeleme diyorum yarın görüşelim cepten ara beni.. Mecburen yatırımcı olduk sayende tüm piyasadaki malı düştükçe toplarız
Hamdım Piştim Yandım
Şahit iyi ki varsın kardeşim😅😅 YTD
Originally Posted by ABKA saatlikte pın bar oluştu.. hocam tamda PİN Bar a benzemiyor. Böyle piyasalarda sağlam psikolojiye sahip olmak gerekir. Panik yapanın malını çocuğun elinden mama alır gibi aldılar
Forum Rules
Yer İmleri