Derimod temel anlamda iş yapmaz dostlar.
Derimod temel anlamda iş yapmaz dostlar.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Hocam çok teşekkürler emekleriniz için ben değişikleri görüyorum hepsini farkedebileceğimi sanmıyorum ama mesela çubuk boyu, TYB, bar boşta mı ve stochRSI tepkisizlik bunları sanırım yeni eklediniz ama zaten oldukça uğraştığınızı ve çok zaman harcadığınızı biliyorum bir de bunları sorup da sizi ekstra yormak istemiyorum. Sisteminizle ilgili görüşlerimi zaten biliyorsunuz.
Bizim Toptan da temel anlamda iş yapmaz dostlar.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Anlayışınız için çok teşekkür ederim, ara ara sorun yine elimden geldiğince cevaplamaya çalışrım. Görüşlerinizi biliyorum ayrıca teşekkür ederim. Aslında uygulama kılavuzunu okusak bu iş burda bitecek ama okumuyoruz işte. Ben de okumam, okumayı çok sevmem o nedenle kimseyi eleştiremiyorum. Yine de okuduğum kitapların % 50'si borsayla ilgiliydi diyebilirim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Tolga bey iş yapar dostlar...![]()
Selim abi, Ben kahya oldum mu, olmadım mı abi?
Asıl gevezeliği biz yapıyoruz sevgili BJK Coccinella. Başlamadan hemencecik şurada size bir özür borcum var. Özrü mü dileyeyim. Meramımı anlatayım. Biz eski kafalılar, hani o dinazor dediklerinden eski bildiklerimize göre hareket ettiğimiz sürece bizden hiç bi .. neyse o kadar da yazmayayım. KUYAS konusunda sizin sistem uyarı verdi. Biz gevezelik edip yaklaşık 20 kademe, takip ettiğim için bana göre en az 30 kademe kaçırdım. Gerçi nakit olarakta hazır değildim. Başka bahçelerden meyve toplamakla meşguldüm. Ama sistem olmuş.
Tebrik ediyorum.
Dersleri daha dikkatli dinlemek okumak gerek.
abi senden kahya olmaz sen ADAMIN DİBİSİN. ADAMIN ÖZÜSÜN![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri