Originally Posted by breakeven palanın son çırpınışları balon patlamasına ramak kaldı short Short olmasını dileyen birisi olarak söylemek isterim ki, daha süründürecekler gibi.
Originally Posted by yemekci Dün aşağı gitti bugün aşağı gitti şimdi tekrar buraya geldi sanki durum biraz sakat olabilir bi taneden problem olmaz heralde ama genel olarak dedim Uyarın için Saol yemekci abi, iki gündür şorttan güzel para dağıtıyorlar.. Sanırım ralli bitti, trend dönüyor olmalı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Uyarın için Saol yemekci abi, iki gündür şorttan güzel para dağıtıyorlar.. Sanırım ralli bitti, trend dönüyor olmalı gazverme bolkurt, sırf sen yukardan bi dane daha sıkacan diye telef etme bizi. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Uyarın için Saol yemekci abi, iki gündür şorttan güzel para dağıtıyorlar.. Sanırım ralli bitti, trend dönüyor olmalı Cımbız, ağda, jilet, ustura hazır bekliyoruz.
SPOT
Mülayim sen misin😅ytd
Yahu kağıtlar sürünüyor puhahahaah
Originally Posted by şahit gazverme bolkurt, sırf sen yukardan bi dane daha sıkacan diye telef etme bizi. asdas. Trend tam döndüğünden emin olabilsek aşadan da sıkarım asdass
Forum Rules
Yer İmleri