Sayfa 970/1001 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    BURDA O YAKINMAYI SHORTÇULARA YAPMAYACAKSINIZ ABİ DEDİĞİM GİBİ LONGCULAR CİDDİ ANLAMDA KAZANMASIN DŞYE pala da her türlü oyun dönüyor..!!
    kardeş shortçulara herhangi bir yakınmam yok (tersine, velinimetlerim olarak görüyorum)
    benim hitabım doğrudan pala'ya.. niye makastan 18 puanımı kesiyor benim ??

2. Borsaya yeni başlayan hisse senedi alıp satan dostların bilmesi gereken önemli konulardan birisi aracı kurumların çeyrek kâr tahminlerinin önemidir.

Şirketinizin kâr veya zarar açıklaması önemlidir ancak beklentilerin üstünde veya altında açıklaması daha önemlidir.

Bu araştırma gerçekten çok değerli araştırıp bulalım ona göre yatırım yapalım.

Düş Dowgil, düşüle.
    Düşüle Dowgil düş..
    Düşeş style..

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Düş Dowgil, düşüle.
    Düşüle Dowgil düş..
    Düşeş style..

trendin önüne ayağını vur fatihin topu gibi bizans surlarını yık ..!!!
    sen orayı da bir düşüremedin kardeş.!!
    orada bari başarılı ol.!!

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kardeş shortçulara herhangi bir yakınmam yok (tersine, velinimetlerim olarak görüyorum)
    Belki pala şort tarafa geçmiştir, bilemeyiz... pala long tarafta olsaydı 18 inize bi artı 18 puan daha koyardı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    AYNI sorundan sabah bende bahsettim short bacağını long bacağını istnelien seviye de kar al yerine getirmiyor.!!
    ayrıca anlamsız hareketler yapıyor..
    pala boğa olsa da kendi gibilere de yardımcı olmuyor..
    aha bu da short için bir sinyal.!!

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Borsaya yeni başlayan hisse senedi alıp satan dostların bilmesi gereken önemli konulardan birisi aracı kurumların çeyrek kâr tahminlerinin önemidir.

Şirketinizin kâr veya zarar açıklaması önemlidir ancak beklentilerin üstünde veya altında açıklaması daha önemlidir.

Bu araştırma gerçekten çok değerli araştırıp bulalım ona göre yatırım yapalım.
    buna bir e mevctu bazda kurda dolar bazlı bakarsanız ve giderlere de dolar bazlı bakarsanız net kar marjı sizi daha da güzel bir yere getirebilir..!!
    bakınız alkım bakınız cemts.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    TEKNİK OLARAK short içim emare yok..bendeki tüm sistemler al da..efsane bir ralli yaşadık-yaşıyoruz...

herif tepeden -3.000 veriyor ama dipten tekrar topluyor...düzeltmeler böyle..ertesi günde zirve tazeliyor.

Sayfa 970/1001 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •