Sayfa 277/441 ÝlkÝlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,209 - 2,216 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Arkadasim alayim mi fln derken 40 lara dayandi tofas.
    Kac kere dedim len olum al uzulmezsin 20 den tofas iyidir bekletme parani dedim ama dinletemedim;)
    Bugun de diyor ki alayim mi
    Dedim ne bileyim oturup hesap kitap yapmak lazim bir de ne bekliyorsun bundan sonra oturup dusunmek lazim.
    Ýyi mal ucuzken aliniri ogretemedim millete...
    Kendisi Cin de ogretim uyesi esiyle beraber cin den mi alsam oyle mi olur boyle mi olur derken butun firsatlari kacirdi;)
    Gomcektin bir ev parasi dipteyken arada bir fabrikayi gezersin yilda bir kez de genel kurulu okursun temettunu gene hisseye cevirip ilerde bakardin duruma dedim ama kacti artik tren;)
    Bir daha dip firsati verir mi vermez mi Allah bilir artik...
    Yatirim tavsiyesi degildir....

Lenovo K33a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

2. Pejo-fiat birleþmesinden dolayý,Bursa'da üretilecek pejo modelleri ne zamn belli olacak,bilgisi olan....

y.t.degildir.

M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 2019 yýlýnda elektrikli doblo denemeleri vardý ne oldu onda son durum be bilgisi olan var mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

An itibari ile kap’tan gelen haber

“Þirketimiz 2020 yýlý ,Yýllýk Finansal Sonuçlarý 03.02.2021 Çarþamba günü KAP'ta yayýnlanacaktýr.”

5. https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...turkiye-yorumu

y.t.degildir.

6. Tofaþ in kullanýlan elektrikli aracý var zaten.
    Eðer Ýtalya üretimi komple elektrikliye döndür derse, iþte o zaman dönecek .lakin þuan yeraltý yakitlilarin devri bitmedi. akaryakitli araçlarda daha çok yol var.ve en az 100 yýl daha kullanýlýr.
    Düþün ki en son kalan hindistandaki daktilo fabrikasý 10 sene önce kapanmýþtý.
     Alýntý Originally Posted by AhtapoTHasaN Yazýyý Oku
    2019 yýlýnda elektrikli doblo denemeleri vardý ne oldu onda son durum be bilgisi olan var mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.

7. FCA ve PSA Grubu'nun birleþmesi tamamlandý https://www.dunya.com/kuresel-ekonom...-haberi-607234

y.t.degildir.

8. böyle bir kesinlik olsaydý fiyat çoktan 60 lira olmuþtu dostum

Sayfa 277/441 ÝlkÝlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •