Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop - XXIX

Ereğli burada tartışılacak son kağıtlardan birisidir, hele uzuncular için hiç tartışılmamalı. 15 yıldır ereğli alır satarım, her sattığımda pişman etmiştir, yatırımlık arsa ve ev alacağına bunu al ama unutmak şartıyla
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yaşınızı bilmiyorum ama hala fiyat spekülasyona dayalı işlem yapıyosunuz.. Bu borsadaki şirketlere bakış açısı ile alakalı.. Kimi borsayı para kazanma yeri görür kimi benim gibi 2.emeklilik için pasif gelir yaratmaya çalışır.. Ben ereğliyi pasif gelir kısmında görenlerdenim
    Sizin görüşünüzede saygı duyarırım.. Lakin borsanın mevcut seviyeleri bilhassa otomotiv hisseleri önderliğinde ciddi bir köpük oluşturmaya başladı
    yasım 41... 10 yıldır hayatımı bu fıyat spekulasyonuna dayalı ıslemlerle kazanıyorum... baska hıcbır gelırım yok...

otomotıvler bana gore de ucuz degıl ama dedıgım gıbı xu030 dısındakı kagıtlarla ılgılenmıyorum...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    yasım 41... 10 yıldır hayatımı bu fıyat spekulasyonuna dayalı ıslemlerle kazanıyorum... baska hıcbır gelırım yok...

otomotıvler bana gore de ucuz degıl ama dedıgım gıbı xu030 dısındakı kagıtlarla ılgılenmıyorum...
    Kolay gelsin anladım sizi.. Bu yaşa kadar zaten pasif gelir portföyü kurmadıysanız tartışılcak bi şey yok.. İyi ilgilenmeler

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Kolay gelsin anladım sizi.. Bu yaşa kadar zaten pasif gelir portföyü kurmadıysanız tartışılcak bi şey yok.. İyi ilgilenmeler
    riskini ayarladıktan sonra ne farkeder.. siz pasif gelirle gidiyorsunuz bir başkası trade ile, kıyaslamalı trade (enstrümanların karşılaştırılması) üstelik bu.. arkasında bir düşünce var.. para kazandıktan sonra ve riski ayarladıktan sonra farklı yöntemler olacaktır.. kaldı ki burası viop topiği.. belki siz yanlış topiktesiniz pasif yatırım için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    İngiltere'de hastaneler patlama noktasına geldi, yetkililer otelleri dahi devreye almayı tartışıyor

yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    riskini ayarladıktan sonra ne farkeder.. siz pasif gelirle gidiyorsunuz bir başkası trade ile, kıyaslamalı trade (enstrümanların karşılaştırılması) üstelik bu.. arkasında bir düşünce var.. para kazandıktan sonra ve riski ayarladıktan sonra farklı yöntemler olacaktır.. kaldı ki burası viop topiği.. belki siz yanlış topiktesiniz pasif yatırım için..
    Evet haklısınız tartışılacak bi yer değil.. Konumuz düzeltmesiz yükselen endekste düşüş yönlü ciddi kazanç potansiyeli olmalı.. Kırılımı görmeden poz almak tehlikeli özlem içinde bekliyoruz.. Hepimiz düzeltmede yükselişte verdiğini ne kadar sürede aldığını görücez inşallah.. Şahsım spotta 128800 e kadar düzeltme sağlıklıdır diyor

holding vs banka vs sanayi fiyatlamaları mevzusu:
    banka konusuna girmiyorum ama holding vs sanayi konusunda holdinglerin sanayilere göre daha düşük f/k ile fiyatlanması altında "holding iskontosu" diye bir argüman yatıyor.. internetten araştırırsanız bu iskontonun nedeninin bilançoda tam öngörülemeyen yatırımlar olduğu ortaya çıkar.. o holdingin iştiraklerinin ne kadarı mesela halka açık..? bu bağlamda mesela sahol normalde sanayilere göre varolan iskontosuna ek olarak kchol'e göre de daha yüksek iskonto ile fiyatlanmıştı yıllarca, hatta ceo'su bu durumu düzelteceklerini enerjisa filan halka açacaklarını söylüyordu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Çizdiğim yere kadar yazdıklarının altına imza atarım aynı düşüncedeyim oyunlarımda , çizdiğim yere eleştirim böyle badem tarlasında her çeşit çiçek güzeldir.İsteyen koklar istemeyen koklamaz.

Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •