Arkadaşlar insan bu, hatadan muaf değil, sizin işlemleriniz sizi etkiliyor, burada binlerce kişiyi. O kadar kolay harcamayın, insaflı olun biraz. Bir de diğer tarafı düşünün. Bunca yıldır işin içindesiniz, kaç defa gördünüz gerçekleştiğini, istisnai bir durum oluşmuş işte.
Sebepsiz zenginleşme diye bir şey var. Sizin hesabınıza yanlışlıkla para göndersem, yemek hakkınız mı? Gönderdin, ben de yedim yok öyle bir şey.
Devlet eliyle dolandırılıyoruz...
0 212 298 21 00
borsaistanbul.com
Şikayet edin.
İnsan hata yapabilir onu anliyoruz tabiki ama bu iş suistimal a açık bir olay her zarar eden bende yanlış yaptık dese ne yapacaksın şimdi emsal kararda var ayrıca adam tavandan Pegasus satıp x bir kağıdı almışsa o parayla o kağıt ta taban olduysa ne olacak o zaman bistin bugünkü bütün işlemlerini iptal etmen gerekli yani burada bir şekilde mağdur olan olacak
Rezillik nasil iptal olur yaSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çocuk oyuncağı mi bu kardeşim sabah viopta tavandan veren adam parayı 2 ye katlamisti ne demek geriye almak rezillik kara bir gün olarak gecti birsa tarihine
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Limit nedir bu hatada acaba?
1 lot alanda yanlış yaptım diyebilir mi?
Bunca yildir işin icindeyim, Yüzlerce kez tavan acıp satişa gecilen hisse gordum, en az 10 kez kendim yanliş işlem yaptim...
Yanlişlikla satış yerine aliş yapip kol kestigim zamanlar oldu.
Neyi harciyoruz ki...
Yanliş alimmi yaptin. Ya kol keseceksin, yada bekleyeceksin...
Hadi onu gectim, bir kucuk yatirimci bu şikayette bulunsa kaale alinirmiki !...
Cok dürüst gördüm sizi..
Bugün tavandan satan bir k.yatirimci olsaniz bu yazdiklarinizin bir kelimesini bile yazarmiydiniz !
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri