Dün yazmıştım.
Bu yazıya cevaben herhangi net bir görüş gelmemiş. Böyle bir yazı çok ciddi sıkıntı aslında, gerçekleşmezse yeni yetme birinin ağzına sakız olabilir. Bu yüzden şimdiden yazayım, aynı ya da farklı görüşte olup ta beklentisini net yazmayan bir kişi ileride bu yazı ile ilgili yazmasın, ağır konuşurum. Şu anda yazan herkesin ileride yapacağı eleştiri başımın üstündedir.
Bol kazançlar.
Boğa tuzağı olsa bile kimse sizi bu yorumunuzu eleştiremez..
Kesinlikle de katılıyorum yorumunuza..
Bir bar daha görülse bile her türlü güzel yorum olmuş olacak..
Dediğiniz trend analizi tespitiniz olmuş olacak.. dediğim gibi güzel yorum ve her yöne dikkat içeren bir yorum..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yapmak için bu haftayı da görmek lazım Sn. Jas. Long olanlar için net bir FLAT sinyali geldi sistemlerde ama short açmak için henüz bir sinyal oluşmadı, bu kadar sert çıkışın üstüne aynı sertlikte düşüş olmaz mı tabi ki olabilir ama çıkışın eğimi bu duyguyu vermiyor. Daha ziyade yataya bağlaması da olası.
Baska şekilde yorumlansa mal satmak için aceleyle bu çıkış böyle sert yapıldı ise, arkasından da sert düşmesi doğal denebilir.
Benim endeksle ilgili net bir görüş ve tahminim yok, alacak kağıt da artık pek bulamıyorum bilancolara kadar artık %50 üstüne çıkmam portfoyde, %17 civarı faiz gayet çekici.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn jas,ayın 20 si biden başkan geliyor,yaptırım falan bizim piyasayı gerecektir,ayın 21 i merkez faiz kararı var artırırsa borsalar için olumsuz olur,artırmazsa dolar tl deger kazanır,şirket karları azalır yine borsa için olumsuz olur,2.1 dolara çıkan endekste tabiki reazilazyon olacaktı,devamı gelecektir,zira artık alınacak ucuz kagıt kalmadı
Yaptırım konusunda artık bir emsalimiz var. Adı hindistan. Eğer hindistan vazgeçmezse üzerimizdeki baskı hafifler. Nato üyesine yaptırım yapıp, hindistanla el sıkışmaları pek mümkün olmayacaktır.
Halkbank konusu sanırım en büyük soru işareti olarak duruyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
sn jas,
Bu forumlarda kimseyi memnun edemezsiniz , mohikanın topiğinde , kuzu nun topiğinde yazıp çizdiğimiz zamanlarda aynı hikayeler mevcuttu bu değişmez bu forumlarda.Teknik olarak veya temel olarak nokta atışlarınız varsa insanlar bunu görüyorsa bu platformda isteklere cvp verirseniz usta ,hoca olursunuz .İstedikleri graflara cvp vermezseniz dönüşü de farklı olur , önce kendini beğenmiş diyip yakıştırma yaparlar , daha sonra bazen topiklerde ikili üçlü tartışmalar olurya orada ise taraf olup sana saldırırlar.Sonuç olarak çok değişik insan yapıları gelip gider forumlara bu yüzden bu kadar takmayın sonuçta yanılma payı olan bir durumlar mevcut.
Sizin analizinize göre benim açımdan bu hafta banka satış ağırlıklı bir çıkış mevcut.
Genele yayılıp yayılmayacağı bu hafta belli olacakdır.
Günlük dolar grafında TOBO mevcut 7.52 üzeri-7.64-7.75 formasyon hedefi var benim graflarda bu çalışırsa satışın devamını beklerim .
Yer İmleri