Sayfa 86/1004 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Viop - XXX

1. " Hoop'S dönenCee 🎼✔️ "

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Soruyu sorduğumda
    demiranil50 arkadaşımız hariç burda real time yazan tüm kişiler şortlarını kapattığını yazdı, en son şahit abi de kapattı.

endeks düşerse ve şortları tutuyorum diyen olursa terlikle vururum kimse baa hava atmasın
    2.5 aydır tuttuğum şortları 5 bin puan için bozmam..1 tane bile kapatmadım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    2,5 ay önce vadeli 120 bindi yav...naaptın?

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    2.5 aydır tuttuğum şortları 5 bin puan için bozmam..1 tane bile kapatmadım..

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    2,5 ay önce vadeli 120 bindi yav...naaptın?
    Nasıl tuttun batmadan diye sorun? viopta 5-10 bin yiyince batılıyormuş diye bir şehir efsanesi var onun için bir kendimi deneyim dedim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    üç hafta önce düzeltme acıtmasın mesajım olmuştu..hesabını bileni acıtmamıştır kesin... duyguları olanı kesin acıttı .......
    Üç hafta önce vadeli 12-13 bin puan aşağıdaydı..

bana göre gidişatta olumlu bir şey görünmüyor. p.tesi gün artık gel gel yaparakmı açarlar yoksa direktmi basarlar onuda kendileri bir hesap kitap yaparak bir şeyler uydururlar. benim dikkatimi çeken satışlar öncesi kafa kağıtlarının özellikle bankaların çok zayıf olduğunu görmelerine rağmen ekranlarda ısrarla yükseliş üzerinde durmaları. bence bu işte çapanoğlu var. bu piyasada babama güvenmem...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. 166.600 ten 1/10 lonkladık son dalga hatırına...stopu 164.600
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

SPOT kapanış (BOFA en iyi satıcıyken en iyi alıcı kapadı, pazarteside aldıklarını satacaktır)

Sayfa 86/1004 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •