Sayfa 523/996 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Zat-ı alileri, 2013 yılı Haziran ayında tırmanan Gezi Parkı şiddeti, 2014 yılında gerçekleşen 6-8 Ekim olayları, 2015 yılının ikinci yarısından itibaren yeşeren hendek terörü, 15 Temmuz 2016'da vuku bulan FETÖ işgal denemesi ülkemizin mahvı için kurgulanan iç ve dış düşman saldırılarıdır diyerek tarihi gerçeklere bir atıf yapmış.

Merakımızı mucip kılan ise mesela, 17-25 Aralık olayları hakkında niçin tek bir söz dahi sarf etmediğidir. Zira o günlerde çalışma odasındaki saati 17-25 e sabitleyip o haftayı yolsuzluk haftası bile ilan etmişti.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/sald...-cekti-1806370

Ozdag, Bahceli yaptirdi diyor.

2. Bunu zamaninda haber alan birinin de gayesi Iyi partiyi bolmek.

3. Arkadaşlar cepten girerken arayüz web versiyon. Bunu nasıl mobile çeviriyorduk..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar cepten girerken arayüz web versiyon. Bunu nasıl mobile çeviriyorduk..
    En aşağıda solda Mobil Styles seçeneği var, aradığınız bu ise.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    En aşağıda solda Mobil Styles seçeneği var, aradığınız bu ise.
    GAya abi birşey soracağım bir yönetici bir mesajı sildiğinde oradaki sayfa aboneliğide otomatik siliyorlar mı fazla yazmasın diye oraya .

Ben en son yazım silindiğinde 1 hafta 10 gün abone olamadım dün denedim akşam tekrar olabildim konuya .

Hiç başınıza geldi mi bu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eğer öyleyse artık paladıum akbankın özsermayesinde bir varlık olarak duracak,biz de buna göre F/K ,PD/DD ,özsermaye karlılığı falan hesaplayacağız,akbank hissesi alacağız satacağız öyle mi.Veya telekom işbankın içinde bir varlık oldu her gün değişen telekomun değeri işbank için bir parametre olacak hesap yapacağız işbank hissesi alacağız satacağız.İyi de bunlar banka holding değil ki.Banka başka bir şeydir.
    Sn Hkm

12 Mayıs 2020 tarihli haber

Türkiye Varlık Fonu’ndan üç kamu bankasına 21 milyar liralık sermaye artırım programı

https://www.indyturk.com/node/178076...ermaye-artırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    GAya abi birşey soracağım bir yönetici bir mesajı sildiğinde oradaki sayfa aboneliğide otomatik siliyorlar mı fazla yazmasın diye oraya .

Ben en son yazım silindiğinde 1 hafta 10 gün abone olamadım dün denedim akşam tekrar olabildim konuya .

Hiç başınıza geldi mi bu

Valla şaşırtıyorsun beni acayip fikirler acayip mesajlar atar oldun
    Mesaj silme ile abonelik iptal filan olmaz ,bir başlığa abone olmakta çok basit bunu yıllardır forumda olan biri olarak iyi bilmen lazım .
    Hangi başlığa abone olamadın ve ne zaman ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Valla şaşırtıyorsun beni acayip fikirler acayip mesajlar atar oldun
    Mesaj silme ile abonelik iptal filan olmaz ,bir başlığa abone olmakta çok basit bunu yıllardır forumda olan biri olarak iyi bilmen lazım .
    Hangi başlığa abone olamadın ve ne zaman ?
    Bu başlığa geri abone olamadım en son bu ay mesajım silinmişti .

Silinen mesaj yok mu yoksa oradan sonra gitmişti diye başına gelen var mı diye sormak istedim

Mobilde katılanlar başlığından girmiştim hep

Sayfa 523/996 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •