Sayfa 528/996 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dün andım, bugün bu paçavrayı da kapatıyorlarmış.

Bu paçavra bir yılda 302 kere, emekliye zam müjdesi vermişti.
    Emeklileri mağdur etmemek için müjdeleri her gün a-haber'den verebilirler abi.
    Yayıncılık çizgisi takvimle aynı ne de olsa.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Evet değerli forum ahalisi emekli doktorlara da aşı başlamış,11 şubata randevu aldım,topikte ilk ben aşılanacağım sanırım,bana bir şey olmazsa siz de olursunuz.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Emeklileri mağdur etmemek için müjdeleri her gün a-haber'den verebilirler abi.
    Yayıncılık çizgisi takvimle aynı ne de olsa.

Bulunan gaz 405 milyar M3 Türkiyenin tüketimi yıllık 45 milyar M3 neyi ihraç edeceklermiş?

Seyircisi sorgulamayan gerzekler olunca, salla dur amq.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

665 Bin doz aşı yapılmış, 3.5 milyon doz aşı vardı ~ 10 gün de aşı biter.

Yeni aşılarla ilgili, bir haber göremedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Evet değerli forum ahalisi emekli doktorlara da aşı başlamış,11 şubata randevu aldım,topikte ilk ben aşılanacağım sanırım,bana bir şey olmazsa siz de olursunuz.
    Eşim dün aşıyı oldu. Herhangi bir sıkıntı yok. 12 şubatta ikinci dozu yapılacak. Bana sıra gelmez ama.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O zaman şimdiden 1 aylık takvim doldu. Zaten ilk turda sorun olmaz. Sorun ilk turun ikinci aşısı ile ikinci turun başlangıcında çakışma olunca olur.
    Benim hesaplamalarıma göre, ben aşıyı eczaneden alacağım. Sıranın sonundayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Hocam aile hekimi olarak perşembe günü ilk dozumu aldım.şu an için her hekimin nüfusundaki sağlık çalışanları belirlenmiş.hastaneden veya aile hekimliklerinden randevu alınıp aşı yaptırabiliniyor. Genel olarak yoğun talep olduğunu söyleyemem. 500 bin olarak belirtilen rakamın sadece sağlık calisani olamayacağını düşünüyorum.çünkü birçok dr,hemşire vs. Bile henüz aşı icin acele etmiyor.kişisel önerim kesinlikle aşı olunmalı.çin aşısı inaktif bir aşı oldugundan endise etmeye gerek yok.ama koruyuculuk oranının düşük olması görüşüne itiraz edemem ve elimizde şu an icin bu var ve bizi yuzde 50 de korusa,agir hastalığı biraz da olsun azaltsa yine kar kardır diye bakmak gerekir.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dün andım, bugün bu paçavrayı da kapatıyorlarmış.

Bu paçavra bir yılda 302 kere, emekliye zam müjdesi vermişti.
    Ben de yine kendi okuduğum medyadan cevap vereyim yine:

Emekliye müjde: ''Maaşlara zam ve ek ödeme'' geleneği Sabah tarafından yaşatılmaya devam edilecek...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=386491
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 528/996 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •