Sayfa 533/996 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kumar haram değil miydi yahu?

‘Milli Piyango yerli Las Vegas oldu’

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...-oldu-6213924/
    Ben diyanete bile mesaj yazdım ama tabi ki hiç cevap gelmedi bu konuda

Televizyon reklamlarında Buralara kazıya kazıya geldim deyip halkı teşvik ediyorsa o zaman alkolde görselleride serbest bırakılsın dedim

Ama ne rtuk ne diyanet cevap yazmadı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ben diyanete bile mesaj yazdım ama tabi ki hiç cevap gelmedi bu konuda

Televizyon reklamlarında Buralara kazıya kazıya geldim deyip halkı teşvik ediyorsa o zaman alkolde görselleride serbest bırakılsın dedim

Ama ne rtuk ne diyanet cevap yazmadı
    Her konuda işlerine nasıl geliyorsa öyle. Hiçbir samimiyetleri yok...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. AKP Eskişehir eski Gençlik Kolları Başkanı, şimdiki dönem Bld. Meclis Üyesi AVUKAT Fatih Özata, instagram hesabında COVİD aşısı olduğunu duyurmuş. Özata aynı zamanda sağlıkçı değilse; aşıyı nasıl yaptırdı? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Umarım mantıklı bir cevabı vardır.

El cevap; 3 hastanenin avukatı veya danışmanı olmam hasebiyle

AKP Gençlik Kolları eski Başkanı Av. Fatih Özata, soruma cevap vermiş ve "3 hastanenin avukatı olduğum için AŞI olabildim" demiş. Özata gerçek bir sağlık neferiymiş de haberimiz yokmuş! Veterinerler bile aşı olamazken, hastane avukatı oluyor. Fatih Bey'i nöbete de bekliyoruz!

AKP'li Özata, Eskişehir'de uzun bir süre SGK anlaşması yapılmayan GürLife Hastanesi'nin avukatlığını üstleniyor. SGK engeli böylece aşılıyor. Sonra da rabbim verdikçe veriyor! AVUKAT Özata, taşeron sağlıkçıların bile kapsamında olmadığı E-NABIZ'a girerek aşı oluyor! Eşitlik?

https://twitter.com/barisyarkadas/st...51730953904128

Esas bu sıra meselesinde çadır karışacak demiştim...tıbbi mümessil de öte yandan, 'Ee biz?' demiş...du bakalım daha ilginç örnekler de düşer yakında..
    Son düzenleme : Achiles; 16-01-2021 saat: 22:19.

4. Kuvvetle muhtemel carry trade yapan 20 milyar dolarlık tefecilerin eline düştük.

-Bak çekerem parayı haaa (Şener Şen üslubuyla söylenecek)

Güzel bir tweet;

https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...55534633963520

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    27 Temmuz 1921'de, Kanada'da Toronto Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dr. Frederick Banting ve yardımcısı Charles Best tarafından elde edildi. Aynı gün,pankreası alınmış bir köpeğe verildi. Banting, şeker üzerinde etkin olan hormonun pankreas tarafından üretildiği yargısına varmış ve bu yargısını kanıtlamak için bir deney yapmıştı. Bu deneyde gösterdiği başarı, daha sonra milyonlarca şeker hastası için bir sağlık kaynağı oldu.

İnsülin ile tedavi edilen ilk kişi 14 yaşındaki şeker hastası Leonard Thompson'a, 11 Ocak 1922 günü Toronto General Hospital'da,Dr.Walter Ü.Champbell ve Dr. Alma A. Fletcher tarafından insülin tedavisi uygulandı. Hastalığı çok ilerlemiş bir aşamada olduğundan, Thompson'un, hastaneye getirildiğinde yaşama şansı çok azdı. İnsülin sayesinde yeniden normal bir hayat sürmeye
    başladı.

Sir Frederic Banting'in evi London, Ontario'dadir. Ben de ayni kentte oturuyorum.

Bu arada,

Rumen Tıp Okulu'nda (en) fizyoloji profesörü olan Nicolae Paulescu, Fransa'da sürdürülüp Romanya'da da patenti alınmış benzer bir çalışmayı 1921'de yayımlamıştır ve o zamandan beri de Rumenler, insülini keşfeden kişi olma unvanının Nicolae Paulescu'ya ait olduğunu savunagelmişlerdir.

Her kim icad ettiyse, milyonlari hayata dondurmustur.
    Mekanlari cennet olsun.
    Senin yakınlarına gelmişim hocam, tam 31 aralık 1999 da toronto ontario da celine dion un millenium konseri için abd den pittsburgh-cleveland- buffalo- niagara şelaleri yolunu kiralık arabayla geçip toronto ya varmıştık.Kanada daha medeni gelmişti abd deki fakirlik ve kaos orda yoktu. niagara şelalerinde baya foto çekmiştim. Kanadalılar sıcak ama ülke çok soğuktu

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    AKP Eskişehir eski Gençlik Kolları Başkanı, şimdiki dönem Bld. Meclis Üyesi AVUKAT Fatih Özata, instagram hesabında COVİD aşısı olduğunu duyurmuş. Özata aynı zamanda sağlıkçı değilse; aşıyı nasıl yaptırdı? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Umarım mantıklı bir cevabı vardır.

El cevap; 3 hastanenin avukatı veya danışmanı olmam hasebiyle

AKP Gençlik Kolları eski Başkanı Av. Fatih Özata, soruma cevap vermiş ve "3 hastanenin avukatı olduğum için AŞI olabildim" demiş. Özata gerçek bir sağlık neferiymiş de haberimiz yokmuş! Veterinerler bile aşı olamazken, hastane avukatı oluyor. Fatih Bey'i nöbete de bekliyoruz!

AKP'li Özata, Eskişehir'de uzun bir süre SGK anlaşması yapılmayan GürLife Hastanesi'nin avukatlığını üstleniyor. SGK engeli böylece aşılıyor. Sonra da rabbim verdikçe veriyor! AVUKAT Özata, taşeron sağlıkçıların bile kapsamında olmadığı E-NABIZ'a girerek aşı oluyor! Eşitlik?

https://twitter.com/barisyarkadas/st...51730953904128

Esas bu sıra meselesinde çadır karışacak demiştim...tıbbi mümessil de öte yandan, 'Ee biz?' demiş...du bakalım daha ilginç örnekler de düşer yakında..
    Adam sonuna kadar haklı, sağlık bakanlığı sağlık çalışanın sınırını çizmezse herkes bu kapsama girer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Şunların kafa başka kafa...onlara göre her şey obo-tobo ve üçgenden ibaret..giden trene biniyorlar, yüksek kaldıraçla kısa mesafe koşuyorlar, çok disiplinli stoploss kullanıyorlar, küçük parayla oynuyorlar, şuradan dönerse şuraya gider, ben daha oraya varmadan şurada TP olurum şeklinde, yardırıyorlar netekim, çoğu genç ve çoluk çocuk...ama toplamları yekün tutuyordur..tam olarak bitcoin nedir, niye alınır, niye yükselir düşer, açıklama yok..gerek de yok zaten İleride şey olacak, ney? 2 yıl içinde dijital euroya geçeceğiz dediler..

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Adam sonuna kadar haklı, sağlık bakanlığı sağlık çalışanın sınırını çizmezse herkes bu kapsama girer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yani ben daha çok çadıra bakıyorum, karışmış mı diye? Haklı olabilir, hastanedeki kantinci de aşılanmalı, hastanenin taksi durağındaki şoför de, katçısı da, meydancısı da hastanenin...Bence esas kargoculara da öncelik verilmeli, bu aralar yükleri arttı elemanların, taşıyıcı molekül gibi risk taşımaları da cabası...yani nereden nasıl yaklaştığınıza bağlı olarak çok şey değişir..

Sayfa 533/996 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •