Sayfa 185/1004 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Onun için de şu an erken gözüktüğünü söylemeliyiz.. Ama ekrandaki manüple fiyatları da kıstas alamayız düşüş gelene kadar
    aslında bizle aynı konuşuyorsunuz reis ama net olmayınız biz anlık netiz.!! üst periyoda yansıtmadılar 120 de kaldı şimdi de 240 da yükseliş için bir bar lazım o yüzden endekste 1567 üstünde hafta içi oluşabilecek bir yükselişten bahsedebilirim gerisi bar kapanışlarına bakar..demem o ki..net konuşmayalım...bakınız ayı diyorsunuz biz 1567 üstünde kalırsa NET BOĞA TUZAĞI YAPMIŞ olur diyoruz çok farklı şeyler örneğini sasa da gösterdim demem o ki olursa boğa tuzağı onaylanıtrsa net bir salınımdan sonra gene tarihi zirve çakar tıpkı sasa gibi.!!
    sasaya da kimse inanamamıştı endekse de kimse inanmıyor.!!
    thy de marka değerini baz alırsanız belki de çok ucuz yerde ama gitmiyor.!!!
    bilanço ve karlılıktan bağımsız marka değeri olarak diyorum yani piyasa şuan böyle.!!
    kim ne derse desin boş anlık formasyon ve bu formasyon öngörüsüne bakarsınız olur biter.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İSMAİL bey vardı..eko tv. ye çıkan.

bu arkadaşımız 10 ay önce TV ye çıkmaya başladı.Takipçisi arttı.sonra youtube tv. kanalı açtı.4-5 hafta yayın yaptıktan sonra kanalı,ücretli yaptı.

şimdi abimizin 50.000 takipçisi var.bunun 4.000 bile en ucuz tarifeye abone olsa(aylık 50 tl); aylık gelir 200.000 tl. olur.

işte popülerite böylece paraya döner.
    işte onun için benim küçük kız; baba boş ver okulu diyor asıl para youtuberlerde

3. Çok sevimsiz şeyler olacak

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sv Dostum,
    Dün akşam yeni zirve büyük olasılıkla gelebilir, hatta vadelide 1800 hedeflenmiş olabilir düşüncesiyle yattım. Geç kalktım bugün, yazınızı görünce Şubat vadeli 1725 i geçmiş diye düşündüm ama henüz geçmemiş, bendeki veri eksik ve hatalı değilse tabi.
    yok hocam endeks adına diyorum vadeli de spotta ki gibi kırılgan durulmuyor.!!
    ben malumunuz spotla daha ilgiliyim ama zincirleme ve tetikleme olduğu için şuan için olası gözükmüyor.!!
    ne zaman ki bis 30 1706 yı geçer vadeli de yeni zirve çakar..saygılarımla başkan siz devam ednizi bildiğiniz yolda ..!!her türlü işleme açıksınız etkilemeyeyim sizi.!!

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hakikaten şaka .. eleman bir günde yüzlerce mesajla forumu sabote ediyor, yeter biraz saygılı ol. ne olacağını bilmiyorsun. net..kimse bilmiyor. okuduğunu anlamayı öğren ilk önce..
    Devamlı kavga edip laf sokan bir kaç hesabı ret listesine aldım. Her sayfada 3 - 4 mesaj okuyorum ama rahat ettim.

6. NEREDE BU DOLAR TL GÜZELLEMESİ YAPANLAR O SON KIRMIZI BARA YAPAY DİYENLER.!!!
    bakın böyle yapılır analiz 754 üstünde al dedi sistem salınımlar normal dedi.!!
    7,34 üstünde kalıcılık sağlayacak mı artık buna bakılmalı.!!
    yakalrım baba her türlü yakalarım.!!

7. 20 dakkaya cart dıye ses gelmelı asagı yada yukarı....robotları ayarladı py bırazdan surecek....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Son durum

Sayfa 185/1004 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •