Sayfa 187/1004 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Teknikçi nedir.. Teknikçi gram altın burdan yukarı patlayacak diyebilmektir mesela şu an.. Var mı bi öngürüsü olan

Böcüğü ölmüş bademligilin.. ) Tüh..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yorumları güzel,gerçekten
    çok büyük paralar kaybetti abai o adam borsaya geldi gene consun short dediği yerden 108 lernde vs adam long herşeyin bir ederi var ded..!!
    adam 1505 de poz kapattı abna yeter dedi..severim kendisini piyasalardan vurgun yemiş her adamı kendime yakın hissediyorum.!! ne olcak böyle.!!

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Teknikçi nedir.. Teknikçi gram altın burdan yukarı patlayacak diyebilmektir mesela şu an.. Var mı bi öngürüsü olan
    atayım mı sana sistem ne demiş..!!!
    ciddiye alıp bakacaksan .!!

5. Dolarda 1 lira 90 kuruşluk bir direk var. Flamayı nereden kırarsa üzerine koyup kabaca yeni hedeften bahsedilebilir. Henüz kıramadı. Hatta 3. temas ile düşeni oluşturdu artık net olarak. Düşeni kırmadıkça 7.20 ve olursa son durak 6.80-85 aralığı şahsen takip ettiğim seviyeler.

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sinek vızıltısı mı bırakın şu lafları .!!!
    şimdi burada ben bildim olayı değil sistem beni kaç liralık zarardan kurtardı olayını gösteriyorum ...okumadın tabi ki önceki gönderileri sallıyorsun grafiğimize.!!
    7,38 den aldırdı sistem ilk başta 7,47 üstünde kalıcılık gör dedi bu pozun stratejisi 7,41 stop dedi ve 7,41 de stop ettir di peki sontra ne oldu sistem gene dedi ki tamam 7,34 üstü boğa piyasaı ama ben al sinyali mi boğa piyasası teyit yerinde veririrm dedi 7,54 bu değer ve dün bunu paylaştık dxy ile..baka sana göre o zaman tam kırılımda atmış olduğum analizi atayım sonra bu lafları etme bana TAM YERİNDE ATIYORUM O ZAMAN DOLAR ENDEKSİNİ.!!

bi cacıktan haberin yok kendi kendine kibir yapıyorsun bak BUNU DA TAM yerinde attık artık SENİN MANTIĞINA GÖRE SÖZ SAHİBİ OLABİLİR MİYİM..
    dolar endeksinde ne dedik KIRMIZI ALAN AŞAĞI kırılırsa ŞAKLAĞI YER DEDİK.!! al sana dolar endeksine ŞABLAK attığım yorumum.!!
    zaten takdir etmenizi vs beklemyiroum ama verilen emeğede saygınız olsun be net boğa da ayı piyasası denen adamdan ne beklenir.!!
    Grafiklerinize saygı duyuyorum.. Lakin teknik analizciyseniz ben bu haftaki zirvesini borsa uzun süre geçemez diyorum mesela.. Mesela dolardaki bu haftaki seviyeler yada gram altındaki seviyeler uzun süre dip olur diyorum..siz böyle bi öngörüde bulunabilirmisiniz.. Mesela 3 ay mesela 6 sonra dolar 7, 50 yi geçemez gibi..

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Piyango sabah bana vurdu, benimkini tavanladılar erkenden...
    tebrikler..!!kimseye aldanmadan pozunu tutuğun için.!!
    sen zaten işini bilirsin .!!

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Böcüğü ölmüş bademligilin.. ) Tüh..
    Yakındır yine birbirlerine kalkışmalar..
    Son perde olacak umarım ).

Sayfa 187/1004 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •