Acımı çekmeye devam ediyorum.
Acımı çekmeye devam ediyorum.
bu arada tavanınız da hayırlı uğurlu olsun...durmak yok ...yola devam..[/QUOTE]
teşekkürler sayın keko. siz dedikten sonra gedzayı takibe almıştım ama hiç şans tanımadı. kısa vadede güzel prim yaptı. umarım daha çok kazandırır.
Acınızı çekeceksiniz.
Herkes acısını çekecek. Aşağı da gitse, yukarı da gitse. Bu sonsuz bir döngüdür, seni bir defa içine aldı mı... Çıkamazsın. Doğumunla başlamaz, ölümünle biter.
Acı, arınmadır. Kendinle yüzleşmedir. Yüklerinden, soyut dikenlerinden kurtulmanın yolu, farkındalığa giden patikadır. Acı, hakikattir.
...
Sevgili hocam, bu sayfanın ışığısınız. Grafikleriniz burayı aydınlatıyor. Keyif alıyorum gördüğümde. Baktıkça, izledikçe.
Peki bu acı ve öğretme makinesi hiç mi durmaz; hiç mi gelmez 1 dolara da, alın buradan, mallanın bakalım demez. Piyasa ikircikli, kararsız, ben de düşeyim demez. Yerçekimi bilmez, affetmez.
...
Sevgili Torik kayboldu gitti aramızdan. Uyarmıştım onu, söylemiştim. Bak demiştim, bu tahta fazla hareketli, acı dolu, insan ruhuna ters. Seni üzmesin. Sen gel, lotlarını bana 7 liradan sat, hiç tahta izlemekle, stresle uğraşma. Sana bir iyilik yapayım, bu döngüden kurtarayım, stresin, heyecanın azalsın, bana bir iyilik yapma fırsatı ver demiştim. İkimiz de bir şeyler öğrenelim, keşfe çıkalım, yüklerinden arın demiştim.
O başka bir yol izledi. Başa çıkamadı. Bu heyecan onu yok etti.
...
Yer İmleri