Yani çizikleri beğenmediniz, bakın 31 Ekim'de yapılmış analiz koydum, onu da beğenmediniz...elimizden gelen bu, olsa başka dükkan sizin![]()
Yani çizikleri beğenmediniz, bakın 31 Ekim'de yapılmış analiz koydum, onu da beğenmediniz...elimizden gelen bu, olsa başka dükkan sizin![]()
madem online'ım sorayım..
şu formasyon bugünkü hareketle yalan mı oldu.. ne dersin sn archilles..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post5094153
pardon achiles
Düşüş bekleyen herkesin, hedge fonları da dahil bütün shortçuların, toplam poz büyüklüğü yeterince büyükse, erenler kaldırır ham yaparlar...böyle de birşey var..muhtemelen TSLA da o yüzden Marsa gidiyor..bu bir savaş neticede..kimin gücü kime yeterse..
Olur mu beğenmemek ne demek achille hocam,anladığım konu değil,beğenip beğenmemek anladığım konular için sözkonusu olabilir,sadece takılıyorum size .Sizin son grafikten anladığım bizim borsa dönüş yerine yaklaşmış,o değer sizce yaklaşık olarak kaça tekabül ediyor.Yoksa haklısınız son zamanlarda borsalara kimsenin aklı ermiyor ki,elbet teknikçiler de temelciler de yanılabilir doğaldır.
Terbiyesizlik ama bu...takılıyoruz şunun şurasında...şu şöyle olabilir, olursa bu da böyle olur demek 'arc' tan atmak mı oldu..
Fx takılıyorsan, Selman Özalp var twitter'da takıl onun peşine, nokta atıyor her defasında..
Biz birşey mi iddia ettik, en büyük benim mi dedik, ben her defasında bilirim mi dedik...paylaşım yapmanın nesi yanlış...
Ayıp yahu, şurada bir ortamımız var, seviyeli...kendine gel..
Valla sn achilles yanlış anladı sanırım,ben de bir geçmişiniz var sandım.Neyse burayı okuyunca yanlış anladığını anlar,değerli bir forumdaş,ben yazılarından çok şey öğreniyorum cidden.
Yer İmleri