Originally Posted by Dvk_Psh sise gib 8 belasi olmasinda Aman hatırlatma o lannet hisseyi, ömrümüzü yedi yahu.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Geçen yıl bölündükten sonra satmıştım 6-7 ay dinlendi zamanı gelmiştir alkimin uzun vadeli ümitliyim
Originally Posted by pamuk01 Geçen yıl bölündükten sonra satmıştım 6-7 ay dinlendi zamanı gelmiştir alkimin uzun vadeli ümitliyim Suan kisa vade satma zamani gelmis gorunuyor....ytd
robot mübarek ilmek ilmek işliyor şu grafik birde 1 dakikalık mübarek be
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Originally Posted by R-E-X Suan kisa vade satma zamani gelmis gorunuyor....ytd kısa vede değil hocam uzun vadeli düşünüyorum
Originally Posted by R-E-X Suan kisa vade satma zamani gelmis gorunuyor....ytd Siz zaten satmamış mıydınız.
Originally Posted by bagbozumu Siz zaten satmamış mıydınız. Ben 3-4 kere aldim sattim bir yil icerisinde...alkim simdilik al sat yapiyorum çünki baska hissede uzun zamandir pozisyondayim bozmadim...alkim icin yeterince para olmadigi icin simdilik ara ara girip cikiyorum...
Forum Rules
Yer İmleri