Hocam onlara gore halka acikligi fazla sanirim bizimkinin
Ama genede yazdiklariniza katılıyorum ve bunun bezdirmece oldiginu nam-ı deger dökme olduğunu tahmin ediyorum
Şöyleki bu hisseyi almadan önce iki hisse arasında kaldim
Ozman egpro 25,27 seviyelerindeydi sanirim
Buzimkini 32 lerden aldim simdi bakıyorum bizimkine yetişti tabiki biraz + 'lari var
Sonuc ne olursa olsun O beklenen harekrti yapacağına inanıyorumRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ege profili hiç tanımıyorum.Benim ilgilendiğim hisseler 30 u geçmez.Ama Erbosan'ı iyibiliyorum.Bu sene 9 aylık bilançoda çinko kalsim satışları 40 milyon civarında düşmüş.Kasasında 120 milyon parası var.Yılbaşından 9 ayda 16 milyon borç ödemiş.İyi yönetilen bir aile şirketi.Güneş enerji panel işi bittiğinde elk.maliyetide azalır.Son 10 yıldır bana hep para kazandırdı.Temel analizi iyi olan,temettü veren,yatırım yapan kağıtlar ile ilgilenirsen ve de sabırlı olursan mutlaka kazanırsın.Yani sana bir örnek verirsem:Konya tek çimento fabrikası piyasa değeri 7,5milyar TL,Çimsa 5 çimento fabrikası var piyasa değeri 2,5 milyar Tl.Aradaki kıyaslamayı yaparsın artık.Bol kazançlar YTD
Yer İmleri