Sayfa 880/1002 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    sonuçta öylede olacak sanki...
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

AYM, Enis Berberoğlu hakkında daha önce verilen ihlal kararının uygulanmadığı gerekçesiyle yapılan ikinci başvuruda yeniden ihlal kararı verdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhan, Türkiye'de uygulanan CoronaVac aşısıyla ilgili çok ciddi yan etki görülmediğini belirterek "En çok aşı yapılan yerde kızarma, ağrı, rahatsızlık hissi olduğu, bir kısım arkadaşlarımızda ise aşıdan sonra biraz halsizlik hissi olduğu, baş ağrısı hissettiklerini söyleyebiliriz" dedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    kesinlikle aşı olsun reha bey.. eldeki ( bizlere sunulan çin aşısı ) olan şimdilik bu.
    Teşekkür ederim efendim, bekliyoruz eve gelip aşılayacaklarmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Adalet Bakanı Gül: "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır."
    Reforma gerek yok, yasaları adam gibi uygulamaya başlasanız o bile yeterli olacak.

Bir de vatandaşıyla bu kadar davalı, cumhurbaşkanı olmasına da gerek yok, Dünyada başka siyasetçi varmı onu da açıklarsanız memnun oluruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Erdoğan: "(Taciz iddiaları) Bu skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala 3 maymunu oynamayı sürdürüyor."

Erdoğan:
    - Her alanda hedeflerimizi hayata geçirebilecek seviyeye geldiğimize inanıyorum
    - Son 18 yılda kurduğumuz güçlü altyapı ve inşa ettiğimiz siyasi mimari sayesinde ülkemizi yeni küresel düzende hak ettiği yere taşıyacağız

Kaynak: AA

Sayfa 880/1002 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •