Sayfa 568/996 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir. Selçuk geçer ne yapmak istiyor, nereye varmaya çalışıyor, amacı nedir ? ( kaynak; medya )
    Eskiden FETÖ' yle iş tutan liboş klikten...Memduh Bayraktaroğlu falan...Diğer firari olanlar zaten kabak gibi belli..Turhan Bozkurt v.b....sadece kafa karıştırıp parazit yapıyorlar...

Kerim Rota, Mahfi Eğilmez, Özgür Demirtaş, e507 (JonDowes), Ahmetbeyefendi gibi kişileri takip etmekte fayda var..diğerlerininki gürültü kirliliği sadece..

Asıl en sağlam adamlar uğur civelek ve ercan uysal ama o kadar ana akım medyadan uzak tutuluyorlar ki bakın sıralamada akla bile gelmiyorlar.

Uğur gürses de var bakın onu da yazayım.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi bizde her şey enflasyona endeksli,banka faizleri,asgari ücret artışları,kira zamları şu bu hepsi enflasyona endeksli.E biz de misal açıklanan enflasyona bakıp dolar bazında altın bazında veya aldığımız faiz bazında kardamıyız zarardamıyız hesap ediyoruz.Elbet bu hesapların tümü çöp.Enflasyon rakamları yalan ,ilk düğme yanlış ilikleniyor sonraki düğmeler de otomatik olarak yanlış ilikleniyor.O yüzden ben açıklanan rakamları hesapları falan kaale almıyorum.Tek kriter var o da cari açık,cari açık verdiğin müddetçe yanlış yoldasın,dolar seviyen yanlış demektir.Benim aklıma göre dolar cari açık kapanana kadar yükselmeli.
    Çiğ süt fiyatına göre yakında grafik çizdiririz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Asıl en sağlam adamlar uğur civelek ve ercan uysal ama o kadar ana akım medyadan uzak tutuluyorlar ki bakın sıralamada akla bile gelmiyorlar.
    Uğur civelek doğuştan kötümser. Ercan uysalı bende beğeniyorum.
    Şant manukyanın güzel bilgileri mevcut,
    Hisse işine girecekler için haydar acunun tavsiyeleri güzel.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Eskiden FETÖ' yle iş tutan liboş klikten...Memduh Bayraktaroğlu falan...Diğer firari olanlar zaten kabak gibi belli..Turhan Bozkurt v.b....sadece kafa karıştırıp parazit yapıyorlar...

Kerim Rota, Mahfi Eğilmez, Özgür Demirtaş, e507 (JonDowes), Ahmetbeyefendi gibi kişileri takip etmekte fayda var..diğerlerininki gürültü kirliliği sadece..
    Kerim rotayı severdim. Siyasete girdiği partiyi beğenmedim.
    Özgür demirtaş neden beğendiklerini çözemiyorum.
    Favorim jondowes, şant manukyan

O egeli ben değilim

7. Beni hazine bakanı yapsalar 6 ayda ciddi anlamda gelişme kaydederim tek başıma ama bunu uygulayacak politikacıda mangal gibi yürek yemiş olması gerekir onlarda o cesaret var mı bilemiyorum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi bizde her şey enflasyona endeksli,banka faizleri,asgari ücret artışları,kira zamları şu bu hepsi enflasyona endeksli.E biz de misal açıklanan enflasyona bakıp dolar bazında altın bazında veya aldığımız faiz bazında kardamıyız zarardamıyız hesap ediyoruz.Elbet bu hesapların tümü çöp.Enflasyon rakamları yalan ,ilk düğme yanlış ilikleniyor sonraki düğmeler de otomatik olarak yanlış ilikleniyor.O yüzden ben açıklanan rakamları hesapları falan kaale almıyorum.Tek kriter var o da cari açık,cari açık verdiğin müddetçe yanlış yoldasın,dolar seviyen yanlış demektir.Benim aklıma göre dolar cari açık kapanana kadar yükselmeli.
    Hocam, cikisi kurtulusu olsa tamam, tavsan gibi kacacak ama yok.

Sadece rant topladi, borclandi, ranti da milletin sirtina yukledi.

Arada bir esnafa 3000 tl, verecegiz, 300 koyun verecegiz gibi palavralar atti, simdi takipcileri, bunlari vermis gibi anlatiyor.

Amac da oydu zaten.

Sayfa 568/996 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •