Resmen şaklabanlık.. 11 12 olması lazımdı market pazar fiyatlarına göre.. Burdan panik yapıp satan ya kerizdir yada acemi bana göre
Resmen şaklabanlık.. 11 12 olması lazımdı market pazar fiyatlarına göre.. Burdan panik yapıp satan ya kerizdir yada acemi bana göre
satanlar belli borsa ve tahvile kim para sokuyorsa onlar. yüksekten sattılar şimdi 7.30-7.50 bandına oturttular faiz ve borsadan malı götürüyorlar faiz indirimi başladımı tahvil ve borsadan çıkar doalrları geri alır çıkar giderler yeni faiz artışına kadar
bir halt olacağı yok.
Arkadaşlar para swapla geldi.Yani adamın misal 1 milyon doları zaten hükümet tarafından 1 milyon dolar olarak geri verilecek.Adam bu bir milyon doları zaten kurdan bağımsız olarak geri alacak.Vurgun 8.5 dan bozulan kurla alınan 3 aylık TL faizde ve bu faizi 7.4 dan dolara dönmesinde .Bu söz bence gavurlara verilmiş,adamlar da dolara ani atak yapmama sözü verdiler,şu anda tiyatronun büyük bankaların fonların dolar düşecek tahminleri ile millete doları sattırma kısmı oynanıyor,ama benim gördüğüm artık kimse bu yalanlara inanmıyor.Gavurlar amaçladıkları çapta bir kar yapamıyacaklar,dolar bazında üç ayda yüzde 30 karla yetinmek zorunda kalacaklar.Bu karı artık ne kadar vergi artışı ile öderiz bilemiyorum.Ben ortalıkda her kademede dolandırıcılar görüyorum, dikkat edin bu işin her aşaması benim aklıma göre nitelikli dolandırıcılık.Anamı şaapan kadı yapacak bir şey yok.
Yer İmleri