Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Resmen şaklabanlık.. 11 12 olması lazımdı market pazar fiyatlarına göre.. Burdan panik yapıp satan ya kerizdir yada acemi bana göre

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Resmen şaklabanlık.. 11 12 olması lazımdı market pazar fiyatlarına göre.. Burdan panik yapıp satan ya kerizdir yada acemi bana göre
    bi şekild eülkeye doalr sokuluyor bozduruluyor tahvile ve borsaya kaydırılıyor. doalrın düşük kalması lazım ki adamlar sattıkları doalrları tekrar yerine koyabilsinler gayet normal hareketler
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bi şekild eülkeye doalr sokuluyor bozduruluyor tahvile ve borsaya kaydırılıyor. doalrın düşük kalması lazım ki adamlar sattıkları doalrları tekrar yerine koyabilsinler gayet normal hareketler
    Gerçek enflasyonun en az yüzde 50 olduğu bi ülkede affedersiniz buralardan yada aşağılardan elindeki doları satacak gerizekalı bulabiliyolarsa kimse bunlar adamları takdir etmek lazım

satanlar belli borsa ve tahvile kim para sokuyorsa onlar. yüksekten sattılar şimdi 7.30-7.50 bandına oturttular faiz ve borsadan malı götürüyorlar faiz indirimi başladımı tahvil ve borsadan çıkar doalrları geri alır çıkar giderler yeni faiz artışına kadar
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    satanlar belli borsa ve tahvile kim para sokuyorsa onlar. yüksekten sattılar şimdi 7.30-7.50 bandına oturttular faiz ve borsadan malı götürüyorlar faiz indirimi başladımı tahvil ve borsadan çıkar doalrları geri alır çıkar giderler yeni faiz artışına kadar
    Orasını anladık hocamda çıkarken doları nerden bulacaklar? O zaman doların 100 milyon alıp çıksalar 3 e katlaması lazım

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar para swapla geldi.Yani adamın misal 1 milyon doları zaten hükümet tarafından 1 milyon dolar olarak geri verilecek.Adam bu bir milyon doları zaten kurdan bağımsız olarak geri alacak.Vurgun 8.5 dan bozulan kurla alınan 3 aylık TL faizde ve bu faizi 7.4 dan dolara dönmesinde .Bu söz bence gavurlara verilmiş,adamlar da dolara ani atak yapmama sözü verdiler,şu anda tiyatronun büyük bankaların fonların dolar düşecek tahminleri ile millete doları sattırma kısmı oynanıyor,ama benim gördüğüm artık kimse bu yalanlara inanmıyor.Gavurlar amaçladıkları çapta bir kar yapamıyacaklar,dolar bazında üç ayda yüzde 30 karla yetinmek zorunda kalacaklar.Bu karı artık ne kadar vergi artışı ile öderiz bilemiyorum.Ben ortalıkda her kademede dolandırıcılar görüyorum, dikkat edin bu işin her aşaması benim aklıma göre nitelikli dolandırıcılık.Anamı şaapan kadı yapacak bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar para swapla geldi.Yani adamın misal 1 milyon doları zaten hükümet tarafından 1 milyon dolar olarak geri verilecek.Adam bu bir milyon doları zaten kurdan bağımsız olarak geri alacak.Vurgun 8.5 dan bozulan kurla alınan 3 aylık TL faizde ve bu faizi 7.4 dan dolara dönmesinde .Bu söz bence gavurlara verilmiş,adamlar da dolara ani atak yapmama sözü verdiler,şu anda tiyatronun büyük bankaların fonların dolar düşecek tahminleri ile millete doları sattırma kısmı oynanıyor,ama benim gördüğüm artık kimse bu yalanlara inanmıyor.Gavurlar amaçladıkları çapta bir kar yapamıyacaklar,dolar bazında üç ayda yüzde 30 karla yetinmek zorunda kalacaklar.Bu karı artık ne kadar vergi artışı ile öderiz bilemiyorum.Ben ortalıkda her kademede dolandırıcılar görüyorum, dikkat edin bu işin her aşaması benim aklıma göre nitelikli dolandırıcılık.Anamı şaapan kadı yapacak bir şey yok.
    Swapta kazanç faiz farkından gelmiyor mu ?. Swap yapanlar karda değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Swapta kazanç faiz farkından gelmiyor mu ?. Swap yapanlar karda değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Onu yazmak istedim zaten ,adamların kur dertleri yok önemli olan faiz,kur kaç olursa olsun kardalar.İsterse kur 10 lira olsun gene kardalar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •