Beklediğim düşüş geldi. Cuma gününden beri alıcı geldikçe satılan bir durum vardır. Türevi başarılı kullanan fonlar bir miktar düşüşü törpüleyebilir ama birçok hisse devre kesti. Yani portföylerde çok ciddi kayıp oluşmuştur.
Beklediğim düşüş geldi. Cuma gününden beri alıcı geldikçe satılan bir durum vardır. Türevi başarılı kullanan fonlar bir miktar düşüşü törpüleyebilir ama birçok hisse devre kesti. Yani portföylerde çok ciddi kayıp oluşmuştur.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Altın veya gümüş yatırımlarında fon yerine gram olarak almanın daha mantıklı olduğu forumda konuşulmuştu. Ancak şimdi TEB gümüş hesabından alım satım farkının %2,78 fark ettiğini gördüm. Alış: 6,10 Satış: 5,93 şeklinde. Alırken %2,7 zarar ile başlamak pek mantıklı görünmüyor. Yanlış mı düşünüyorum sizce, dikkatimden kaçan bir şey mi var? Bu durumda gümüş yatırımı yapmak isteyen biri için, gümüş gram yerine gümüş fon almak daha mı mantıklı?
Sn Dudu mevduat topiğinde paylaşmış, yazıyı beğendiğim için burada paylaşıyorum:
Arsayla bozdular, borsayla delirtecekler!
https://www.gazeteduvar.com.tr/arsay...makale-1511347
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Gümüş ETF olarak GMSTRF var sanırım, ancak onun da fiyatlamalarının gümüş ile korelasyonu bozulabiliyor. Altın ETF i gibi olsa en güzeli bu fon olabilirdi. Bahsettiğim alış farkı sanırım TEB için yüksek. Kuveyttürk e baktığımda bu farkın %0,8 civarında olduğunu gördüm. Gümüş yatırımı için ideal alım yöntemini belirleyemedim.
Yer İmleri