Arama sonucu : 5743 madde; 1 - 8 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    günlük bazda ortalamalara göre durum bu şekilde...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

saatlik...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

şeker dün aldığı 5m. ile takasını 11m. yapmıştı bu gün takasta 6m. görünüyor...aldığı 5m. u virman çekmiş birine belliki...takas oyunları bitmez...

4.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    şeker dün aldığı 5m. ile takasını 11m. yapmıştı bu gün takasta 6m. görünüyor...aldığı 5m. u virman çekmiş birine belliki...takas oyunları bitmez...

yabancı fuul satmış ağa yerli almış hesapta.

haftalık...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •