Sayfa 615/996 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Ne verdiler borsayı... ucuzlar bile ucuzluyor...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    F.Altaylıya göre M.Özil e verilen paranın bir kısmı bir müteahit ile tv patronundan çıkmış..
    N.Özdemir ile Acun mu demek istemiş acaba..

https://www.patronlardunyasi.com/hab...rilecek/246073

https://www.patronlardunyasi.com/hab...i-yolda/246075

başka kim olacak
    cengiz ile demirören olacak değil ya
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Başlıktaki fenerlilere soralım. Acun-Ali koç-exxen- mesut özil bileşkesi ligin yayın haklarını beinden alıp, exxen , tv8 ikilisine getirir mi?
    Acun Türkiye liglerinin yeni patronu olur mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bein su koyverdi acun yeni i platform kurdu 9 tl ye mi ne üye yapıyor muhtemelen seneye maçların yayın alt yapısını oluşturmaya çalışıyor ama tek başına o işin altından kalkamaz muhtemelen yerli yada yabancı bi ortakla girecektir o işe
    bir halt olacağı yok.

2 gündür kriptolara sağlam gömüyorlar doalr endekside iyi toparlıyor ama altın ve dolar henüz harekete geçemedi
    bir halt olacağı yok.

Görüş bildiren arkadaşlara teşekkürler.
    F1’i, amerikan güreşini bir sporun ötesinden bir şov işine çeviren adamlar parayı götürdüler.
    Görünen o ki acunun takım fark etmeksizin futbolcularla arası iyi, gençlerede ulaşıyor. Burada yepyeni bir Türk futbolu görebiliriz. Takımlar zor durumda onlarında bir pazarlamacıya ihtiyacı var. Ama bunun için kuralların şova uygun hale gelmesi gerekiyor. Bu kısmın nasıl olacağını bende merak
    ediyorum

“Bir yaz günü Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Başkan' dedi, 'Mesut'un sözleşmesi bitiyor, seneye haziran ayında kazandıralım Fenerbahçemize. Ben bu konuya çok sıcağım' dedi. 'Kazandıralım da nasıl kazandıralım?' dedim. Acun dedi ki 'Mesut sadece bir futbolcu değil, müthiş bir ticaret potansiyeli var.' 'Gelecekse ocakta gelse, haziranı beklemeyelim' dedim. 'Ya ben birkaç ay sonra yeni bir yatırım açıklayacağım; Exxen'i. Exxen'deki dizileri dünyaya yaymak istiyorum. Bu hedefime ulaşmamda Mesut'un da katkısı olacağını düşünüyorum. Büyük düşünelim' dedi."”

https://m.patronlardunyasi.com/haber...anlatti/246076

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6. Yandaş ve trt kanallarında birkaç gündür yok dolar şöyle düştü yok böyle zarar ettirdi probogandası yapılıyor.
    Demekki benim dolar alma zamanın gelmiş.
    Hisse nakitlerim gelsin de biraz takviye yapim.

Vay canına, hakikaten dolar gayme ne çakılmış.

Geçiniz o zamanlar, dolar gaymenin Dünyada göbek attığı devirlerdeydi, sadece turizmden 24 milyar dolar gayme gelir kaybı var, bunu neylen ikame edeceksiniz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Belki turizm gelirleri için aşılamaya çok gayret gösterirler deye düşünmüştüm, emme hala estek köstek, velhasıl bu senede turizm işi yatar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 615/996 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •